Do it Yourself loopband Repair

Uw loopband, door de natuur, kost veel misbruik. Een loopband vakkundig gerepareerd kan een kostbare procedure die vaak berust de loopband overschrijdt. Met een aantal eenvoudige technieken en kennis, kunt u uw loopband thuis repareren.

Gebrek aan macht

Als uw loopband macht heeft verloren in de tijd, en niet meer beweegt wanneer u stap op het, is er een goede kans dat de gordel wordt gedragen en uitglijden binnenkant van de machine. Haal de stekker van de loopband en gebruik een schroevendraaier om de schroeven die de kap op te verwijderen. Kijk in de loopband en inspecteer de riem. Als het ziet er versleten of gescheurd, moet u om het te vervangen. Neem contact op met de fabrikant van de loopband te vragen voor een vervangende band. U kunt de installatie zelf doen door het verwijderen van de oude riem en het weven van de nieuwe door de katrollen. Het binnenwerk van de meeste loopbanden is gemakkelijk te begrijpen.

De diagnose van een brandlucht

Als u een brandlucht te detecteren, terwijl het gebruik van uw loopband, onmiddellijk de stekker en demonteren. Een brandlucht geeft aan dat er iets is gevangen in de gordel, of dat de band is verhuisd off van het beoogde natuurlijk. Verwijder eventueel vuil van de band en centreren in zijn spoor. Als de geur aanhoudt, is er waarschijnlijk een probleem met de motor. Helaas, de vaststelling van de motor zelf is geen optie, tenzij je wat elektronica vaardigheden. Het is echter mogelijk om de aanschaf van een vervangende motor van de fabrikant en installeer het zelf. Als de loopband nog steeds onder de garantie valt, kunt u profiteren van het en vraag om een ​​gratis vervanging.

Reiniging De Internals

Terwijl je de motorkap van de loopband verwijderd, gebruik maken van de mogelijkheid om de inwendige een grondige reiniging te geven. De kans is groot dat veel stof en vuil hebben opgebouwd binnenkant van de loopband, en dit kan willekeurige aanpassingen leiden in de snelheid van de baan, wat kan leiden tot een blessure.

Wegblazen elke stukjes stof die je kunt vinden met perslucht en follow-up met een vochtige doek en wat afwasmiddel zeep om de snelheidssensoren schrobben. Dit is ook een goed moment om de katrollen en bewegende delen te smeren binnenkant van de loopband. Aankoop smeermiddel speciaal ontwikkeld voor loopbanden in een fitness-aanbod op te slaan. Volg de instructies van de fabrikant voor het smeren, en zorg ervoor dat geen smeermiddel te morsen in het binnenwerk.