Do It Yourself Homemade Werpmachine

Do It Yourself Homemade Werpmachine


Batters die niet om te oefenen hun swing risico vallen in een recessie. Degenen die hun swing gegroefde houden kan streven naar het winnen van een competitie batting titel, en kan helpen hun teams strijden om het kampioenschap. Spelers kunnen een zelfgemaakte pitching machine met behulp van items die ze kunnen vinden in de garage of de schuur te bouwen. Met een consistente swing, kunnen jonge spelers hun eerste stap in de richting jeugd honkbal succes te maken.

instructies

1 Zoek een gebied van zachte stof in een braakliggend terrein of een grasveld. Plaats een PVC pole zes duim in het vuil. Verpak vuil langs de zijden van de paal, zodat hij stevig in de grond. Kies een stuk dat groot genoeg is om voldoende ruimte voor geslagen ballen te rollen of vliegen zonder het verlaten van de partij en in gevaar brengen van passerende auto's mogelijk te maken.

2 De handgreep van een katapult in de opening aan de bovenkant van de paal. Kies een katapult met een handvat dat is dun genoeg om in de paal, maar groot genoeg om te voorkomen dat de steel wiebelen. De katapult handvat moet veilig te passen in de paal. Richt de pitching machine operator de katapult hendel naar beneden te duwen in de pool tot lagere plaatsen te creƫren. De slingshot zal de bal dichter bij de grond los te maken. Voor hogere plaatsen, moet uw pitching machine operator trek aan de hendel van de katapult omhoog. De slingshot zal vrijgeven de bal hoger in de strike zone.

3 Plaats een elleboog pad in het midden van de band van de strop schot. Super lijm de elleboog pad om de band. Zodra de lijm droog is, plaatst u een honkbal in de elleboog pad. Draai de katapult handvat iets naar links te plaatsen streven naar de rechterbovenhoek van de thuisplaat. Draai de hendel iets naar rechts te plaatsen streven naar de linkerbovenhoek van de thuisplaat.

4 Trek de katapult band terug en laat hem los. Dit zal de honkbal richting van de thuisplaat te stuwen. Als de honkbal thuisplaat niet bereikt, trekt de band weer verder voordat los te laten. Zet een emmer achter het beslag. Het beslag kan honkballen die niet worden geraakt en hen te deponeren in de emmer te verzamelen.

Hints

  • Het beslag moet zijn gewicht rusten op zijn rug voet totdat het honkbal wordt vrijgegeven door de pitching machine. Als de honkbal benadert, moet hij iets naar voren treden met zijn voorste voet. Hij zou zijn swing niet stoppen als de vleermuis contact met het honkbal maakt. In plaats daarvan moet hij het slaan motie om zijn macht te verbeteren voort te zetten.