DIY Verstelbare Halters

DIY Verstelbare Halters


Halters zijn waarschijnlijk de meest bruikbare hulpmiddel in een arsenaal van fitnessapparatuur. Bodybuilders beweren dat dumbbells resultaten die geen oefening machine kan bereiken. Omdat te doen elke beweging met een halter vereist meer spieren worden gebruikt dan met fitnessapparaten. DIY dumbbells zijn betaalbaar en makkelijk te maken. Alles wat je nodig hebt zijn een paar items en wat planning.

instructies

1 Snij twee holle stalen buizen tot 1 voet in lengte elk. Acquire buizen die 1 inch in diameter als deze grootte zal tegemoet meeste gewichten. Gebruik een haakse slijper of vermogen decoupeerzaag om hen op maat gesneden. U kunt ook in staat zijn op te halen een aantal off-cuts op een stalen fabricator gratis.

2 Wikkel schuim of weefsel in het midden van beide metalen buizen. Dit zal de grijpzone en mag niet meer dan 4 centimeter in lengte. De stof helpt u de greep van de halter, vooral wanneer je armen en polsen beginnen zwak te krijgen van uit te werken.

3 Bevestig twee slangklemmen aan beide zijden van het aangrijpende gebied. Bevestig ze stevig vast. Zij zullen voorkomen dat de gewichten uit te schuiven naar de grip tijdens het gebruik van de halters.

4 Schuif de gewichten op de stalen balk. Gewichten kunnen worden gekocht bij de meeste grote outlet winkels of sport winkels. Zorg ervoor dat de opening in het midden van het gewicht is groot genoeg om te glijden over. Probeer om een ​​exacte pasvorm te krijgen, zodat ze niet rammelen wanneer u ze gebruikt.

5 Hechten slangklemmen aan beide zijden van de gewichten. De gewichten worden nu ingeklemd tussen de slangklemmen en zal niet glijden de bar mid-gebruik. Echter niet, draai deze zo veel als de klemmen naast de aangrijpende gebieden, omdat je ze wilt verwijderen, zodat u de gewichten gemakkelijk kunt veranderen.