DIY rekstok voor the Ceiling

DIY rekstok voor the Ceiling


Chin-ups en pull-ups zijn beide uitstekend lichaamsgewicht oefeningen voor het ontwikkelen van het bovenlichaam kracht. In tegenstelling tot de push-ups, sit-ups en vele andere lichaamsgewicht oefeningen, maar je moet sommige apparatuur om een ​​kin-up te doen. Dit apparaat is eenvoudig te bouwen op uw eigen. Het belangrijkste om te onthouden bij de bouw van een kin-up bar, is echter om uw plek goed te selecteren en zorg ervoor dat de bar is veilig, dus je hoeft niet eindigen op de grond, met een chin-up bar en een stuk van het plafond .

instructies

1 Meet 18 inch langs de 2-door-6 en gesneden met de hakken zagen. Doe het weer, dus dat je twee stukken van 2-by-6, 18 inches lang.

2 Boor een gat in het midden van een 2-voor-stuk 6, 3 of 4 inch van een uiteinde. Maak drie gaten aan de andere kant van de 2-door-6, 3-4 inches van het einde. Deze drie gaten moeten de punten van een driehoek te vormen.

3 Leg het stuk 2 per 6 met de gaten in het bovenop het andere stuk van 2-door-6, vierkant de randen en gebruik het potlood contouren van de vier gaatjes anderzijds stuk 2- by-6.

4 Boor vier gaten waar de potloodmarkeringen op het andere stuk van 2-door-6.

5 Plaats de 2-door-6 tegen de zijkant van de vloer balk, zodat u de vloer balk door de drie gaten, en de kant met één gat te zien in het opknoping omlaag, onder de vloer balk. De laagste van de drie gaten moeten ten minste 4 inch boven de bodem van de vloerbalk.

6 Gebruik het potlood om een ​​overzicht van de drie gaten in de vloer balk te maken.

7 Gebruik de boor om gaten te maken in de vloer balk waar de drie potloodstrepen zijn.

8 Plaats een wagen bout door elk gat, met een ring tussen de boutkop en het hout. Plaats een wasmachine aan de andere kant en zet elke bout op zijn plaats met een moer. Zorg ervoor dat elke bout is strak met een moersleutel.

9 Plaats het andere stuk van de 2-door-6 naast degene die je zojuist hebt vastgezet. Maak de uiteinden flush en een markering met potlood op de 2-door-6 bij de kruising met de bodem van de vloerbalk.

10 Plaats de stalen staaf in het onderste gat en plaats het andere stuk 2-door-6 aan het andere uiteinde van de stalen staaf door deze in de juiste hole.

11 Zoek een plek op de vloer balk die 4 voeten vandaan. Als uw vloerbalken op 16-inch centra, zal dit de derde verdieping balk, en als je vloerbalken op 24-inch centra zullen dit de tweede verdieping draagbalk zijn. Zorg ervoor dat de staaf niet verdraait in de gaten, en dat de twee stukken van 2 per 6 blik in ongeveer dezelfde plaats.

12 Plaats de 2-door-6 stuk op de juiste hoogte, met behulp van het potlood merk, en markeer de drie gaten in de dezelfde manier dat je deed voor het eerste stuk.

13 Boor en zet de gaten op dezelfde manier dat je deed voor het eerste stuk van de 2-door-6.

14 Steek de stalen staaf in de twee gaten. Er moeten enkele centimeters overmaat staaf aan beide zijden, om te voorkomen dat de stang uit de gaten.