DIY Pull Up Station

DIY Pull Up Station


Een doe-het-zelf-pull-up werkplek is een geweldige manier om uit te werken het bovenlichaam thuis. Optrekken versterking van het bovenlichaam door te werken de rug, armen en borst allemaal tegelijk. De doe-het-zelf klusjesman kan zijn eigen persoonlijke pull-up werkplek met slechts een paar handgereedschap en ongeveer 3/4-inch stalen buizen en hulpstukken te maken in ongeveer een uur of zo.

instructies

1 Draad twee 3/4-inch stalen T-stukken in een 24-inch stuk schroefdraad stalen pijp. Na montage dient dit deel plat op de grond met de T-stukken gericht in dezelfde richting. Gebruik twee buistangen om alle stalen fittingen in dit project te scherpen.

2 Draad een 1-inch stalen nippel in het andere uiteinde van de T-stukken, voeg dan een 45-graden inschroefelement aan elkaar. Bevestig een 6-inch stuk stalen buis in het uiteinde van elk van de 45 graden ellebogen. Wanneer voltooid, moet dit gedeelte van het samenstel plat op de grond met de twee T-stukken lag op 90 graden op de grond gericht hemelwaarts.

3 Bevestig twee 90 graden bochten een 4-inch doorsnede van schroefdraad voorziene stalen buis. Draai de assemblage, zodat het een "U" vorm en ze lag plat op de grond.

4 Draad een 3-inch en een 5-inch doorsnede van schroefdraad stalen pijp in een T-fitting. Bevestig een 6-inch doorsnede van schroefdraad stalen pijp in het open einde van de T-fitting en draai.

5 Schuif een 6-inch stuk van 3/4-inch pijpomslag schuim op elk van de 6-inch stalen tepels. Dit zal de deur te beschermen wanneer u de pull-up workout station te gebruiken.

6 Maak de laatste twee delen samen het maken van een "J" -vorm als ze klaar zijn. De T-sectie moet op 90 graden aan de grond met de 6-inch schroefdraad stalen buis naar de hemel.

7 Herhaal de laatste twee stappen voor de andere kant. Echter deze zijde worden omgekeerd, waardoor achteruit "J" wanneer voltooid.

8 Bevestig de twee "J" secties aan de sectie in stap twee en draai ze samen. De 6-inch stalen tepels moet worden bedekt met de isolatie gezicht uit.

9 Verf de pull-up werkplek indien gewenst. De nieuwe pull-up werkplek is nu klaar om gebruikt te worden.

Hints

  • Wikkel blootgestelde draden met duct tape om je handen te beschermen tegen scherpe discussies.
  • Zorg ervoor dat de training station stevig vast zit voordat u hem gebruikt.
  • Niet swing op de pull-up werkplek.