DIY Lavender Rice Heat Pack & Bath Roses

DIY Lavender Rice Heat Pack & Bath Roses


Terwijl najagen kinderen worstelen om te slagen op het werk en proberen om de tijd om vrienden en familie te passen in uw hectische dagen te vinden, kan het moeilijk worden om de tijd om te ontspannen en te genieten van jezelf. De meeste mensen zouden kalmerende baden associëren en warm, heerlijk geurende warmte wrijft met een dag in de spa, maar het feit is dat je jezelf kunt verwennen met dit soort luxe thuis. Het creëren van een zelfgemaakte rijst warmte-pakket en het nemen van een rozenblaadjes bad kan helpen verminderen de stress en spanning van het dagelijks leven en helpen u voor te bereiden op nieuwe uitdagingen geconfronteerd.

instructies

Heat Pack

1 Vul een katoenen sok over ¾ van de weg vol met ongekookte witte rijst. Laat voldoende ruimte in de sok, zodat de rijst zo verschuiven dat het kan voldoen aan uw lichaam wanneer toegepast op een pijnlijke of vermoeide omgeving.

2 Giet de ongekookte rijst in een kom; meten in een sok eerste, zodat je weet hoeveel rijst te gebruiken. Voeg 2-3 druppels essentiële olie van lavendel in de kom en meng voorzichtig met uw handen of een houten lepel; de lavendelgeur zal bezielen met de rijst, het creëren van een extra aromatherapie niveau om uw warme sok.

3 Ruik het mengsel en voeg meer lavendel als dat nodig is. Vergeet niet, als je opwarmen van de sok zal de lavendel ruikt een beetje sterker dan het is wanneer de rijst koud. Giet de rijst / lavendel mengsel terug in de sok.

4 Bind de top van de sok afgesloten met een rubberen band of touw om de rijst vast te zetten. Draai de sok op zijn kop te zorgen dat er geen rijst ontsnapt te maken.

5 Verwarm de sok in de magnetron gedurende 1:59 minuten voor gebruik. Sommige mensen geven de voorkeur hogere warmte dan anderen, dus pas de tijd die nodig is in de magnetron dienovereenkomstig.

6 Breng de sok om pijnlijke spieren of gewrichten, of het gebruiken als een bed warmer.

Rose Bath

7 Kook 2 kopjes water op een fornuis. Giet ½ kopje rozenblaadjes en bedek de nog steeds kokend water met een deksel gedurende twee tot drie minuten. Haal de pan van het vuur en laat het water te koelen terwijl het nog steeds bedekt.

8 Giet het water door een vergiet in een andere kom; het vergiet zal de vangst van de rozenblaadjes.

9 Vul een bad met de gewenste temperatuur van het water. Terwijl het bad vult, giet de roos water in de badkuip; dit water zal een frisse, bloemige geur toe te voegen aan uw badwater.

10 Strooi de rozenblaadjes in het bad, zodat ze zweven rond op de top van het water. Ontspan in het bad voor zo lang als u wenst.

Hints

  • De grootte van de sok voor warmtepakket is afhankelijk van de grootte van de gewenste verpakking. Kleinere sokken zal betrekking hebben op de kleine gewrichten of pijnlijke spieren, terwijl de grotere mannen sokken of kniekousen goed als beddenpan kan zijn of om grotere gebieden van het lichaam te bedekken.
  • Voeg essentiële oliën, badzout en andere toevoegingen aan de roos bad voor extra aromatherapie voordelen.
  • Wanneer u opwarmen van de rijst sok, zal de rijst in zeer heet. Laat de sok niet open en raak de rijst met de blote huid. Als de sok is te heet om aan te raken wanneer u het uit de magnetron te verwijderen, laat het afkoelen voor een minuut of plaats een handdoek tussen uw huid en de rijst verpakking.