Diuretica & amp; oog Drijvers

Diuretica & amp; oog Drijvers

Een oog floater is het donker, in de schaduw plek die door uw visie drijft. De meeste mensen hebben een of meer floaters, en dat hoeft niet per se een probleem of medische toestand. Als je aan te passen aan een floater, kunt u vergeet de vlotter is in uw visie. Sommige mensen die medicijnen zoals diuretica kunnen afvragen of deze medicijnen floaters kan veroorzaken, maar diuretica geen rol in floater preventie of behandeling.

Oorzaak

Glasvocht is de stof die het achterste deel van uw oogbol vult. Drijvers optreden wanneer de componenten van het glasachtige lichaam afbraak, beschadiging van de heldere gel-achtige structuur. Deze schade zal elementen van het glasvocht bij elkaar te brengen, zodat je klonten gemengd in het glasvocht in plaats van volledige duidelijkheid te hebben. Deze klonten zijn de drijvers die u ziet in uw visie. Een andere manier om floaters te verschijnen treedt op als het glasvocht krimpt of verschuivingen, trekken op het netvlies, de achterkant binnenkant van je oog. Dit kan een scheur in het netvlies, die kunnen leiden tot bloeden veroorzaken. Het bloed kan floaters in uw visie te vormen.

diuretica

Een diureticum is een type medicijn dat helpt uw ​​lichaam te ontdoen van overtollig natrium en water. Diuretica neem water uit uw bloed, het verminderen van de hoeveelheid vocht in de bloedvaten. Deze medicijnen verhogen ook de hoeveelheid natrium uw nieren vrij in je urine. Artsen kunnen deze medicijnen voorschrijven voor de behandeling van hoge bloeddruk, ontstekingen in weefsels, hartfalen en sommige nieraandoeningen. Diuretica zijn er in verschillende indelingen, met inbegrip thiazide-, loop en kaliumsparende diuretica. Elk soort medicatie invloed op een ander deel van nierfunctie. Deze medicijnen hebben gunstige behandeling van veel aandoeningen, maar diuretica geen verband met het voorkomen of behandelen drijvers hebben.

Bijwerkingen

Diuretica kunnen sommige bijwerkingen veroorzaken, maar deze medicijnen hebben geen enkel verband met de vorming van floaters in het glasvocht te hebben. Bijwerkingen kunnen zijn spierkrampen, huiduitslag, maagproblemen, duizeligheid en pijn in de gewrichten. U kunt ook last toegenomen dorst, hoofdpijn en hoge bloedsuikerspiegel. Als u deze of andere symptomen ervaart, neem dan contact op met uw arts. Ze kan het nodig zijn om aanpassingen te maken om uw dosis medicatie of verander de medicijnen die u neemt.

overwegingen

Nieuwe floaters in uw visie, vooral als je veel nieuwe floaters of een donkere omgeving in uw visie, vereisen onmiddellijke medische hulp, omdat dit een netvliesloslating zouden kunnen wijzen. Als je een paar floaters, zal uw arts geen behandeling aanraden. Veel floaters in uw visie of een enkele, stationaire floater die visie kan een chirurgische procedure genaamd een vitrectomie nodig verstoort. Een oog chirurg zal het glasvocht van uw ogen te verwijderen en vervang deze met een zoutoplossing. Dit verwijdert de drijvers en moet duidelijkheid te herstellen.