Dirt Biking Laws

Dirt Biking Laws


Terwijl de meeste staat, on-road motorfiets wetten zijn vergelijkbaar, staatswetten met betrekking tot off-road vuil fietsen en parcours rijden variëren sterk van land tot land. Sommige staten hebben veel regels met betrekking tot vuil fietsen, terwijl andere staten hebben geen regels helemaal.

Papierwerk

De meeste landen hebben soortgelijke wetten met betrekking tot de registratie en de titels van on- en off-road motorfietsen. Voordat je kunt legaal crossmotor, vele staten vereisen titels, registratie, en een bewijs van licenties aansprakelijkheidsverzekering Operators 'nodig zijn voor on road motorfietsen, maar meestal zijn niet vereist voor vuil fietsen.

Wetten State

Staten hebben twee sets van de wetten voor on en off-road fietsen. In sommige staten, zijn helmen verplicht op de weg, maar niet off-road. Als fietsen off-road op de staatstelevisie land, worden de regels door de afzonderlijke staten met betrekking tot verlichting, dempers en maximale geluidsniveau in te stellen. Vonkenvangers zijn vereist op vele staats-en federale landen. Dirt fietsen leeftijdsgrenzen lopen sterk uiteen.

Federal Laws

Westerse staten met Bureau of Land Management beheerde gebieden hebben aangewezen als "off-highway voertuig open gebieden" waardoor onbeperkt gebruik van het voertuig waarin crossmotoren kan worden gereden op de paden en weggetjes openbare gronden. Veel federale recreatiegebieden en nationale bossen staan ​​seizoensgebonden, beperkt vuil fietsen, soms vergoedingen aan te rekenen.