Dingen Vitamine E kan worden gebruikt voor

Dingen Vitamine E kan worden gebruikt voor

Vitamine E is vetoplosbaar betekenend wordt opgelost in en opgeslagen in vet. Een heleboel mensen hebben een laag niveau van vitamine E, maar deficiëntie is zeldzaam en voornamelijk te vinden in premature laag gewicht baby's of mensen die niet goed vet te metaboliseren. Deficiency symptomen zijn onder meer moeite met lopen, problemen met het gezichtsvermogen en spierzwakte, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Vitamine E kan worden gebruikt voor verschillende dingen die kunnen profiteren gezondheid.

D Versus DL

Acht verbindingen vormen vitamine E, maar alfa-tocoferol het meest gebruikt door het lichaam en is de primaire vorm aangeboden aan vitamine E supplementen. Er zijn twee vormen van alfa-tocoferol - synthetisch en natuurlijk. Synthetische alfa-tocoferol gelabeld dl-alfa-tocoferol, terwijl de natuurlijke vorm is gemerkt d-alfa-tocoferol. Een studie gepubliceerd in het nummer van "The American Journal of Clinical Nutrition 'april 1998 vond de natuurlijke vorm had twee keer de beschikbaarheid als de synthetische versie.

lever Protection

Vitamine E kan nuttig zijn tegen non-alcoholische steatohepatitis zijn - NASH - die een leverziekte gelijk aan cirrose die optreedt bij mensen die weinig alcohol consumeren. Een studie gepubliceerd in het nummer van "The New England Journal of Medicine" mei 2010 ten opzichte van 247 niet-diabetische volwassenen met NASH, hen toe te wijzen aan een placebo-groep, een diabetes medicijn groep of een groep die 800 internationale eenheden vitamine E per dag gedurende 96 weken . Vitamine E groep had meer primaire verbetering dan de andere groepen en kreeg ook minder gewicht dan de deelnemers die de diabetische medicatie.

Topical E

Vitamine E is de belangrijkste vetoplosbare antioxidant component in de huid. Volgens Karyn Repinski, schrijven voor NBC News, topische producten die ten minste 1 procent vitamine E kunnen de huid hydratatie en kan beschermen tegen beschadiging door UV-stralen. Toepassing voor het zonnen te branden en na blootstelling aan de zon om zijn anti-inflammatoire effecten verminderen. Hoewel actueel vitamine E wordt beweerd om de meeste huidproblemen te helpen, een studie in de kwestie van "Dermatologische Surgery" april 1999 ontdekte dat het niet effectief is voor het verminderen van littekens en vaak veroorzaakt een allergische reactie was.

Andere toepassingen en overwegingen

Andere toepassingen van vitamine E omvatten ondersteunende immuunsysteem, vitamine K gebruik en replicerende rode bloedcellen. Vitamine E kan mogelijk lagere cholesterol, controle bloedsuikerspiegel bij diabetici, vermindering van pijn van reumatoïde artritis, het behoud van gezondheid van het oog en verlichten menstruatiepijn. Het Institute of Food and Nutrition Board Medicine zet de bovenste dagelijkse inname van 1000 milligram. Het advies inwinnen van een zorgverlener voordat u deze met bloedverdunners of aspirine, omdat vitamine E het risico van bloeden kunnen verhogen.