Dingen om zich te ontdoen van Zuur Burps

Dingen om zich te ontdoen van Zuur Burps


Zure oprispingen worden meestal veroorzaakt door gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), ook bekend als brandend maagzuur. GERD gebeurt wanneer enzymen en maagzuur te extraheren uit de maag en overgaan tot de espohagus. Als GERD blijft onbehandeld kan de slokdarm beschadigen en de productie van de symptomen, zoals boeren. De meest voorkomende manieren om zich te ontdoen van zure oprispingen en te behandelen GERD zijn het gebruik van medicatie, het consumeren van specifieke voedingsstoffen en veranderen van uw levensstijl.

medicijnen

Een van de meest voorkomende en snelste manieren om GERD behandelen en vervolgens ontdoen van zure oprispingen is met een medicijn. Drie voorkomende vormen van medicatie gebruikt zijn antacida, H2-blokkers en protonpompremmers. Antacida werken door het neutraliseren maag zuurgraad en zijn meestal gemaakt van aluminium of magnesium hydroxide, calciumcarbonaat of natriumcarbonaat. H2-blokkers blokkeren je maag van het afscheiden van zuren door het stoppen van de werking van histamine, een organische stikstof verbinding die zuursecretie kan veroorzaken. Protonpompremmers blokkeren de afscheiding van maagzuur door het stoppen protonen ontsnapt de binnenkant van de maag pariƫtale cellen aan de buikholte.

voedingsstoffen

Twee voedingsstoffen helpen verlichten GERD symptomen, zoals oprispingen. De eerste, drop extract, helpt de mucosale afweer. De bekleding van de maag en de slokdarm zijn bekleed met slijm, die zowel organen te beschermen en te voorkomen zure opbouw. Zoethoutextract bevordert de concentratie prostaglandinen, dat bevordert slijmsecretie en celproliferatie. De tweede, radijs, werkt als een hulp bij de spijsvertering van de maag sneller leeg te maken en te voorkomen dat de ophoping van zuur.

Lifestyle

Een paar wijzigingen in uw levensstijl kan ook voorkomen dat zure oprispingen veroorzaakt door GERD. Het afvallen helpt omdat overgewicht een grote hoeveelheid druk uitoefent op de buik en maag, waardoor de druk op de slokdarm kan verhogen en reflux veroorzaken. Bepaalde irritante voedingsmiddelen, zoals knoflook, uien, koffie en citrusvruchten, kan ook leiden tot zure oprispingen, dus probeer het toezicht op het voedsel dat je eet voorafgaand aan boeren en te voorkomen dat het eten van deze voedingsmiddelen. Probeer het eten van kleinere, maar vaker, maaltijden. Grote maaltijden kunt voorkomen dat uw lagere slokdarm sluitspier van ontspannen, waardoor de hoeveelheid zuur uitgescheiden kan verhogen.