Dilated Eyes tijdens trainen

Dilated Eyes tijdens trainen

De grootte van uw pupillen fluctueert tientallen moment van de dag in reactie op veranderende licht. Ervan uitgaande dat je niet oefenen in het donker, een andere factor is in het spel als je leerlingen verwijd tijdens een training. Verwijde pupillen zou laag op uw lijst van zorgen zijn, tenzij ze gepaard gaan met andere symptomen, maar het nemen van nota van uw leerlingen kunt u aanwijzingen over de vraag of u zo veilig mogelijk het sporten te geven.

Pupilverwijding Basics

De ronde, donkere pupillen in de gekleurde iris van het oog zijn openingen die groter worden, of verwijden, om meer licht binnen te laten in het oog wanneer dat nodig is. Je pupillen verwijden wanneer je in een donkere plaats, dan krijg kleinere eenmaal blootgesteld aan licht. De leerlingen zullen ook uitzetten als je onder een veel stress; je lichaam neemt spanning als een teken van een bedreiging, dus het is biologisch bedraad te nemen in meer licht, zodat je kunt omgaan met het gevaar. Vergrote pupillen kan ook het gevolg zijn van hittestress of drugsgebruik, kunnen ze een teken van een medisch probleem of ze kunnen aangeven dat u zich aangetrokken tot de persoon die u zoekt op.

Warmte

Als uw pupillen verwijden na een langdurige training op een warme dag, is het mogelijk dat je last van hitte-uitputting of een zonnesteek. Deze situaties zich voordoet wanneer je lichaam oververhit en uitgedroogd. Verwijde pupillen alleen zijn niet een teken je hitte-uitputting, maar ze kunnen samen gaan met hoofdpijn, misselijkheid, krampen en extreme dorst. Als u symptomen van uitputting door hitte te ontwikkelen, moet je stoppen met trainen en beginnen met het drinken van water en elektrolyten drankjes meteen. Als je weggaat hitte-uitputting onbehandeld, kan ontwikkelen tot een beroerte te verwarmen. De symptomen van deze uiterst gevaarlijke toestand kan zijn inclusief warm, bleke huid, snelle pols en leerlingen die niet alleen verwijden, maar blijf verwijde bij blootstelling aan licht. Bel voor dringende medische hulp als u vermoedt dat u een zonnesteek.

Spanning

Aangezien verwijde pupillen zijn natuurlijke reactie van je lichaam op stress en gevaar, en lichaamsbeweging kan u helpen stress te verminderen, bent u waarschijnlijk niet te verwijde pupillen tijdens een yogales of joggen rond het blok. Echter, als je training is een high-stress-één, kan uw pupillen verwijden, omdat je lichaam staat onder druk. Het beklimmen van een rotswand of het nemen van een boot camp-stijl oefening klasse, compleet met schreeuwende instructeur, kan een "strijd of vlucht" signaal naar je hersenen. Zolang je grondig te rekken, veel water drinken en stoppen met trainen als u pijn voelt of ziekte, kunt u doorgaan met uw intensieve training, maar als je angstig tijdens de training voelen, over te schakelen naar iets meer low-key.

andere oorzaken

Een hersenschudding of hersenletsel, is meestal tijdelijk en vaak gepaard met misselijkheid en duizeligheid. Verwijde pupillen kan een teken zijn dat een hersenschudding is ernstig zijn, dus als u dit symptoom na het uitspelen hoofden met iemand of geraakt in het hoofd met een bal merken, krijgen medische hulp meteen. Bepaalde geneesmiddelen, zoals marihuana, cocaïne en amfetaminen veroorzaken verwijde pupillen. uitoefenen nooit als je onder invloed van drugs. Ze zullen saaie uw zintuigen en reactietijden en verhogen het risico op letsel.