Diëten die helpen voorkomen dat Pancreatitis & amp; acid Reflux

Diëten die helpen voorkomen dat Pancreatitis & amp; acid Reflux

Pancreatitis is een ontsteking van het slijmvlies van de alvleesklier, die is een orgaan dat helpt het lichaam te absorberen de voedingsstoffen uit het voedsel dat je eet. Zure reflux treedt op wanneer de klep aan het einde van de slokdarm niet volledig sluit de ingang naar de maag. Hierdoor maagzuur en voedsel lekken in de slokdarm, waardoor irritatie en ontsteking. Beide omstandigheden kunnen pijnlijk en slopende, afhankelijk van de ernst van de ontsteking. Gelukkig kan fundamentele veranderingen in uw dieet de symptomen van zowel pancreatitis en zure reflux te verlichten.

Stap 1

Opgeven cafeïne. Beperken of te vermijden dranken die cafeïne bevatten, zoals koffie en frisdranken. Volgens de Universiteit van Pennsylvania School of Medicine, kan dit soort dranken extra irritatie van de alvleesklier en de slokdarm veroorzaken. Als alternatief, drinken tussen de 48 oz. en 64 oz. water per dag, maar beperken de hoeveelheid vloeistof je drinkt met een maaltijd. Hierdoor kan je maag om zijn zuur om voedsel te verteren het meest effectief te benutten. Bovendien UPSM adviseert u rechtop blijven twee uur na een maaltijd, om de kans op zure reflux te verminderen.

Stap 2

Eet de hele voedsel. Vervang sterk bewerkte voedingsmiddelen in uw dieet met vezel en voedzame voedingsmiddelen, zoals vers fruit, groenten en volkoren producten. Als u pancreatitis, gericht op consumeren bladgroenten donkergroene groenten en zeewier, die goede bronnen van ijzer en B-vitaminen zijn. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan het eten van voedingsmiddelen met een hoog deze voedingsstoffen het risico op ontstekingen verminderen en kunnen de symptomen van pancreatitis te verlichten. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels zijn belangrijk voor de spijsvertering te helpen en kan helpen om uw spijsvertering werk optimaal.

Stap 3

Gebruik gezonde vetten. Vermijd rijk, vetrijke voedingsmiddelen, en niet voedingsmiddelen die transvetzuren bevatten eten, meestal aangeduid als gehydrogeneerde vetten. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet, volgens de UPSM worden geassocieerd met zure reflux en de Universiteit van Maryland Medical Center gepreciseerd dat deze voedingsmiddelen het risico of de ernst van de symptomen van pancreatitis kan verhogen. Focus in plaats daarvan op het gebruik van gezonde vetten zoals olijfolie of plantaardige olie voor het koken of bakken. Consumeren vis die rijk is aan omega-3-vetzuren minstens een keer per week. Omega-3-vetzuren om de ontsteking te verlichten en verbeteren van uw immuniteit, verminderen en voorkomen van pancreatitis.

stap 4

Knip rood vlees. Verminderen of te elimineren uw consumptie van rood vlees en in plaats daarvan eet magere eiwitten, zoals zonder vel wit vlees van pluimvee; bonen; tofu; en koudwater, magere vis. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan rood vlees de ontsteking geassocieerd met pancreatitis verergeren. Personen met zure reflux hun voordeel van het eten van minder vet eiwitten, omdat ze bijdragen tot het verminderen van overgewicht. UPSM adviseert dat individuen ervaren zure reflux veel van hun symptomen kunnen verlichten door het behoud van een gezond gewicht.

waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat het maken van belangrijke veranderingen in het dieet.

Tips

  • Eet meerdere maaltijden per dag, in plaats van drie grote. Dit helpt uw ​​lichaam te verteren kleinere hoeveelheden voedsel in een tijd, het verminderen van de mogelijkheid van overmatig maagzuur die ontstoken spijsvertering weefsels kunnen irriteren.