Diëten die helpen Clear Up Acne

Diëten die helpen Clear Up Acne


Acne beïnvloedt tot 85 procent van alle adolescenten en kunnen aanhouden in de volwassenheid. Hoewel een verband tussen voeding en acne is nog steeds controversieel, kunnen gezonde eetgewoonten de sleutel tot heldere huid. Uit een recent Noors onderzoek onder leiding van de Universiteit van Oslo onderzoeker Jon Anders Halvorsen suggereert een dieet hoog in geraffineerde of bewerkte voedingsmiddelen en laag in verse rauwe groenten kan een negatieve invloed hebben op de helderheid van de huid bij adolescenten. Er zijn drie diëten die je kunt proberen die kunnen helpen de symptomen van acne te verminderen en verbeteren van uw gezondheid.

De Paleo Diet

Het Paleo dieet is gebaseerd op de theorie dat de omnivoor dieet van de vroege jager-verzamelaars is de gezondste manier om te eten. Elimineer graanproducten, zuivel, bonen en soja uit je dieet, alsmede alle geraffineerd of suikerhoudende voedingsmiddelen. Eet volkoren voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals knollen en wortels groenten, fruit, bessen en noten. Verhoog uw eiwitinname door het toevoegen van scharrelkip, mager gezond vlees, eieren en vis. Kies producten die in zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te maken.

De South Beach dieet

Het South Beach dieet is een lage glycemische en richt zich op het elimineren van koolhydraten, geraffineerde voedingsmiddelen en suikers. In een onderzoek gedaan door Dr. Panta Rouhani en haar collega's van de American Academy of Dermatology, 87 procent van de mensen die lijden aan een milde tot matige acne gemeld hun huid verbeterd binnen drie maanden na de start van het South Beach dieet. De voeding wordt in drie fasen. Voor de eerste twee weken, eet veel kip, rund, kalkoen en schelpdieren met groenten, eieren, kaas, noten en salades. Vermijd koolhydraten zoals brood, rijst, aardappelen, pasta, gebak, fruit en suikerhoudende voedingsmiddelen. Na twee weken, voeg kleine hoeveelheden van volkoren brood en granen, volkoren pasta, bruine rijst, zoete aardappelen en fruit zoals appels, bananen, sinaasappels, peren en meloen. De derde fase is de onderhoudsfase. Eet drie porties fruit en volkoren granen per dag en zo veel eiwit als je wilt. Pas uw dieet als nodig handhaven van een stabiel en gezond gewicht.

De Raw Foods Detox Dieet

De Raw Foods detox dieet werd geformuleerd door klinische voedingsdeskundige Natalia Rose en is opgebouwd uit onverwerkte en ongekookt plantaardig voedsel bereid bij temperaturen lager dan 116 ° C. Koken gedacht gunstige enzymen te vernietigen en vermindert de voedingswaarde van levensmiddelen. Een studie uitgevoerd door Lenka J. Zajic zegt dat de deelnemers op een rauw voedsel dieet meldde een verbetering in alle huidaandoeningen. Focus op vers fruit, groenten, spruiten, zaden, noten, bonen en zeewier. Geleidelijk elimineren gekookt voedsel, vlees en zuivel uit je dieet totdat je eet ten minste 75 procent rauw voedsel. Gebruik een dehydrator onder een temperatuur van 116 ° F tot fruit en groenten te drogen. Sprout zaden, granen en bonen in glazen potten en geniet van noten 's nachts. Blend groenten en fruit in vruchtensappen en smoothies. Overweeg het toevoegen van verse jonge kokosmelk aan uw dieet. Koop biologische producten waar mogelijk om mogelijke besmetting door pesticiden en chemicaliën te voorkomen.