Diëten die echt werken Fast

Diëten die echt werken Fast


Diëten die snel werken zijn doorgaans lagere calorie-plannen die een verminderde hoeveelheid natrium en koolhydraten te water gewicht te elimineren omvatten. Ze bevatten ook een aantal bron van eiwitten in orde te helpen handhaven spieren en metabolische functie te verhogen. Diëten met een hoog eiwit of dat het gebruik vloeibare eiwit shakes, carb-timing of groot ontbijt alle werken snel, omdat zij zorgen voor de juiste soorten voedsel te voelen tevreden, zodat je niet eindigen binging.

Low-carb diëten

Low-carb diëten werken om snel gewicht te verliezen, omdat ze een vochtafdrijvend effect op het lichaam en kan de honger van een dieter's verzadigen. Low-carb dieet te vermijden valkuilen zoals verstopping door het consumeren van veel salades. Ze verminderen ook hun totale calorie-inname. In aanvulling op een dieet van de populaire Atkin's, de eerste fase van het South Beach dieet is low carb.

Liquid Protein Shake Diëten

Liquid proteïne shake diëten zijn een soort van snelle gemodificeerd dat je gaan zonder vast voedsel voor maximaal twee weken. Supplementen zoals Almased Synergy Diet bieden plannen, zoals de Bikini Emergency Plan om te helpen lijners snel gewicht te verliezen. Door de combinatie van soja-eiwitten, enzymen en yoghurt poeder worden lijners verondersteld hun spiermassa te behouden tijdens het afvallen tot ernstige caloriebeperking.

Carb Timing of Big Breakfast Diëten

The Big Breakfast Diet door Dr. Daniela Jakubowicz en de Reverse Diet Door Tricia Cunningham ondersteunen het idee dat je snel gewicht te verliezen van eerder op de dag het eten van grote porties. Jakubowicz bevordert ook carb timing, of het eten van koolhydraten, zoals brood, suiker, pasta en rijst voor de middag en bij voorkeur vóór 09:00 om te helpen een goede serotonine cyclus die gewichtsverlies en een goede nachtrust bevordert vergemakkelijken.

Body Type Diet

Dr. Elliot Abravanel en Body Type Diet Elizabeth Koning Morrison's is ontworpen om mensen te helpen snel gewicht te verliezen door het identificeren van de beste plan voor hun specifieke lichaam type. Abravanel zegt metabolisme van een persoon wordt beïnvloed door hun dominante klier. Hij mensen classificeert als bijnier, schildklier of hypofyse types. Vrouwen kunnen ook vallen in een vierde categorie genaamd Gonadale types, die kruidig ​​en rijk voedsel moeten vermijden. Schildklier mensen volgen een low carb dieet. Hypofyse mensen geven de meeste zuivelproducten, terwijl de bijnier types te vermijden rood vlees en zoute voedingsmiddelen. Het dieet bevat 1200 calorieën gedurende drie weken, gevolgd door een plateau busting vierde week van 1000 calorieën.