Diëten Dat Jump Start Metabolism

Het feit is trage stofwisseling kan zelfs de best geplande dieet ruïneren. Als uw stofwisseling wordt uitgevoerd onder het optimale niveau, maakt niet uit hoe hard je werkt in de sportschool of in de keuken, het zal nooit genoeg zijn. Zo, de eerste stap te slagen op een dieet is om je metabolisme te reguleren, het draaien van uw lichaam in een full-time vetverbranding machine. Als u zijn op zoek naar een dieet om een ​​positieve invloed op uw stofwisseling, kwam u aan het juiste adres.

over Metabolisme

De eerste regel te begrijpen over metabolisme is dat het geen statisch proces. Metabolisme jaagt voedselinname --- dus, hoe vaker je eet, hoe sneller je stofwisseling zal moeten rennen in te halen. Goede voeding profiteren van deze met kleinere, meer frequente voedingen.

De tweede regel te begrijpen over het metabolisme is dat het metabolisme kan worden gestimuleerd door het benutten van de thermische effect van voedsel. Daarin staat dat het duurt calorieën om calorieën te verteren, met eiwit met de hoogste "kosten" van de spijsvertering. Daarom upping uw eiwitinname dwingt je lichaam meer calorieën te verbranden gedurende de dag om uw maaltijden te verteren, het verhogen van metabolische functie.

Het laatste wat te weten over het metabolisme is dat langdurige low-carb dieet kan leiden tot een trager metabolisme indien gevolgd te lang. Zo is een dieet dat het metabolisme verhoogt zal niet houden u in een low-carb staat voor een buitensporige tijd.

Carb Cycling Diet

De Carb Cycling dieet verhoogt het metabolisme door het voortdurend schakelen tussen low-carb en high-carb staten, alleen het voeden van het lichaam koolhydraten als het absoluut nodig is. Zo wordt de stofwisseling verhoogd zowel door het verhogen van de voedselinname en door het vermijden van de valkuilen van een statische low-carb dieet. Een Carb-Cycling benadering werkt het best in combinatie met reguliere trainingen, dus als je gym-negatieve zijn, is dit waarschijnlijk niet het beste plan voor jou.

Na een Carb Cycling Approach

Om een ​​Carb Cycling aanpak te volgen, eerst elke dag van de week toe te wijzen als ofwel een hoge, matige of low carb dag. Je hebt twee high-carb dagen, twee matige-carb dagen en drie low-carb dagen toe te wijzen. Begin met het plaatsen van de high-carb dagen op dagen wordt u uitvoeren van uw zwaarste workouts (meestal weerstand opleiding). Plaats uw matig-carb dagen op dagen dat je minder moeilijk workouts (meestal cardio of aanvullende training als pilates of yoga) uit te voeren. Ten slotte, plaats uw low-carb dagen op elke dag dat je training niet of slechts lichte training uit te voeren (zoals wandelen). Zodra uw dagen zijn toegewezen, hoeft u alleen te houden aan uw aangewezen carb grenzen. Voor hoge dagen verbruiken niet meer dan 1,5 gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht. Voor matige dagen verbruiken niet meer dan 0,75 gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht. En voor lage dagen verbruiken niet meer dan 0,3 gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht.

Caveman Diet

De Caveman Diet kan ook de stofwisseling te stimuleren in twee verschillende manieren. Ten eerste, het verhoogt eiwitinname sterk, het benutten van de thermische effect van voedsel. Ten tweede, het houdt koolhydraten redelijk hoog, het vermijden van de stofwisseling drop off gezien tijdens een langdurige low-carb wedstrijd. De Caveman Diet is effectief of u regelmatig uit te werken, waardoor het een meer evenwichtige keuze voor metabole voeding.

Naar aanleiding van de Caveman Diet

Om de Caveman dieet te volgen, gewoon onthouden van het verbruik van granen, bonen, aardappelen, zuivel, suiker en zout. In plaats daarvan concentreren uw dieet rond vlees, kip, eieren, vis, fruit, groenten, bessen en noten. Dit dieet is gemodelleerd naar de resterende aarde jager / verzamelaars stammen. Aangezien deze populaties hebben een aantal van de laagste incident tarieven voor chronische ziekte, en obesitas, zou je er goed aan doen om hun eetgewoonten te kopiëren naar dezelfde voordelen te behalen.