Dietary suppliments de nierfunctie te verbeteren

Het lichaam heeft twee nieren die zijn gevormd vond de bonen met dezelfde naam en bevinden zich in het midden van de rug gebied. De belangrijkste functie van de nieren is het bloed van extra water en gifstoffen filteren en vervolgens te spoelen deze overtollige vocht uit het lichaam in de urine. Wanneer de nierfunctie laag is, kunt u zich zwak en moe te worden, kunt u een verlies van eetlust ervaren en misschien ook vochtophoping ervaren in je lichaam. Verschillende voedingssupplementen kan helpen bij het verbeteren van de nierfunctie.

Dik

Eicosapentaeenzuur (EPA) is een omega-3 vetzuur dat een essentieel vet. Het lichaam kan geen essentiële vetten, toch zijn ze noodzakelijk voor een goede werking. Dit type vet wordt gewonnen uit koud water vissen en maakte in visolie supplementen. Naast het helpen verbeteren van de nierfunctie, kan Omega-3 vetzuren ook gunstig voor hart-en vaatziekten, ontstekingen en hoge bloeddruk.

carnitine

Het aminozuur L-carnitine wordt in feite geproduceerd in de nieren en opgeslagen in het sperma, de spieren, het hart en de hersenen. Een van de belangrijkste functies is om energie te produceren uit vet. Als de nieren niet goed functioneren, kan de rest van het lichaam een ​​tekort aan carnitine geworden. U kunt de supplementen van carnitine te nemen, maar moet dat doen onder toezicht van uw arts.

Druivenpit

Druiven bevatten krachtige antioxidanten en zijn gebruikt voor duizenden jaren voor de behandeling van pijn, ontstekingen, bloeden en constipatie. In vroeger tijden werden de druiven geperst in wijn en sap van de wijnstokken werd gebruikt in zalven. Druivenpitolie extract wordt verkregen uit de zaden van druiven en kan worden gebruikt als aanvulling op een goede nierfunctie te promoten.

Paardestaart

Paardestaart werd voor het eerst gebruikt in het oude Griekse en Romeinse geneesmiddel voor de behandeling van zweren, tuberculose en te stoppen met bloeden. De stengels van de paardenstaart plant zijn rijk aan voedingsstoffen genaamd silica, die bevordert collageen in het lichaam. Collageen helpt de huid, botten, pezen en bindweefsel sterk. Als het gaat om de nieren, horsetail fungeert als een diureticum. Dat is gunstig voor nierstenen en urineweginfecties.

Milk Thistle

Mariadistel heette oorspronkelijk 'Venus distel, "en het bevat een werkzame stof genaamd silymarine. Dit supplement is vooral bekend om zijn vermogen om de stroom van gal stimuleren en ook om te helpen regenereren levercellen. Maar het helpt ook om de nieren van giftige stoffen die hun algemene gezondheid kunnen verbeteren wissen.