Diet s; A Victoria & # 039; s Secret Model & # 039

Diet s; A Victoria & # 039; s Secret Model & # 039

Goede genen zeker helpen als u streven naar Secret model een Victoria's te worden, maar zelfs het hoofd draaien schoonheden van de beroemde lingerie lijn te houden aan de twee meest essentiële factoren voor het behoud van een baan lichaam: voedzaam voedsel en lichaamsbeweging. Sommige van de modellen wegkomen met het eten van bepaalde niet-zo voedzaam voedsel dankzij een hoog metabolisme, maar in het algemeen, deze dames houden hun cijfers door het uitwerken van en het eten van gezond.

Adriana Lima

Braziliaanse model Adriana Lima houdt zich aan de controle over de porties voeding, waarmee u al het voedsel dat je meestal eten eten, maar slechts beperkt het bedrag. Lima eet veel vers fruit en groenten, maar let op hoeveel zaden en granen ze verbruikt. Haar favoriete keuken is Braziliaans, volgens BecomeGorgeous.com, die bekend staat om zijn zware op vlees. Mager vlees, maar in portie gecontroleerde maten zijn gezond en essentieel voor een voedzaam dieet. Lima vult haar dieet met veel aerobics in de vorm van de Braziliaanse dansstijl Capoeira, die intense martial-art technieken bezielt.

Heidi Klum

De in Duitsland geboren Heidi Klum is een van de meest bekende gezichten van Victoria's Secret's, en op de leeftijd van 37 is een van de onderneming topmodellen gebleven. Klum begon de New York Body Plan dieet nadat hij een moeder. Het dieet is bedoeld om significante resultaten binnen twee weken te produceren door het volledig te beperken brood, zuivel, snoep en alcohol. Niet meer dan 1.200 calorieën moet dagelijks worden geconsumeerd op de New York Body Plan dieet. Klum meldt dat ze eet een kleine maaltijd om de drie uur te houden haar metabolisme bezig. Voedsel na 8:00 is uit den boze en fruit is zo ongeveer de enige snack zal ze zichzelf mogelijk te maken, met appels zijn haar favoriet.

Gisele Bundchen

Een andere Braziliaanse model Gisele Bundchen, is één van Victoria's Secret's meest succesvolle 'Angels'. Net als Lima, ook zij is een vlees eter en een fan van cheeseburgers. Bundchen een aanvulling op haar eiwitrijk dieet met yoga en wandelingen, die haar helpen te ontspannen. Ze merkt op dat ze zullen Spice up veel van haar maaltijden met cayennepeper, die helpt leiden tot metabole processen om vetcellen te verbranden.

Miranda Kerr

Secret-model Victoria's Miranda Kerr houdt haar lichaam afgezwakt door het eten van veel gezonde koolhydraten en magere eiwitten, zoals havermout, fruit, magere yoghurt, fruit en eiwitten. Lunch bestaat meestal salades met kip of vis en het diner bevat meer van hetzelfde, en kalkoen en groenten. Kerr laat zien dat een aantal van haar ontbijt combinaties bevatten tarwe-vrij toast gegarneerd met avocado en bosbessen yoghurt. Ze geeft ook toe aan het hebben van een zwak voor chocolade. Een mix van yoga, low-impact cardio en weerstand oefeningen make-up van haar 75-minuten workouts, dat doet ze drie tot vier keer per week.

Marisa Miller

Marisa Miller's geheim aan afslanking in een haast voor een Victoria's Secret fotoshoot is om te eten alleen vers, gezond voedsel, en om veel water 48 uur van tevoren te drinken. Voor de dag-tot-dag dieet, elimineert ze frisdrank, koolhydraten en alcohol. De Californië inheemse richt zich op weerstandstraining om spierspanning en bochten te behouden. Ze reist met weerstand banden op al haar reizen omdat ze makkelijk in te pakken en kan vrijwel overal worden gebruikt. Miller ook graag actief buiten te blijven en maakt paddle-boarding een vast onderdeel van haar training.