Diet Plannen voor Multiple Sclerose

Medisch Beoordeeld door
George Krucik, MD, MBA

Diet Plannen voor Multiple Sclerose

Volgens de Mayo Clinic, multiple sclerose (MS) is een ziekte waarbij het immuunsysteem "lichaam vreet aan het beschermende omhulsel dat je zenuwen dekt. ​​Dit interfereert met de communicatie tussen de hersenen en de rest van je lichaam." Veel patiënten kiezen voor dieet plannen te helpen verlichten sommige van hun symptomen te gebruiken; Echter, de National Multiple Sclerosis Society waarschuwt tegen een aantal van de multiple sclerose diëten gepromoot.

Aanbeveling is een dokter

Dr. Heidi Crayton, directeur van het MS Centrum van Greater Washington, DC, heeft een aantal bedenkingen bij een bepaald multiple sclerose dieet. "Niemand is helemaal zeker wat werkt en wat niet. Er zijn richtlijnen voor slimme het eten, maar er is geen fail-safe plan. Ik vertel mijn patiënten met MS dat het echt belangrijk om een ​​gezond dieet te hebben. Dat geldt ook voor 2L van water en 30g vezels per dag, een smaakpapillen met heldere, kleurrijke voedsel, en voedingsmiddelen die een hoge voedingswaarde hebben. Verlaag [uw inname van] vetten en geraffineerde suiker. "

Voorgestelde Diet

Volgens Judi Hasson, auteur van het artikel "Is er een MS dieet?" er is geen gedefinieerd multiple sclerose voeding; moet echter multiple sclerose een gezond dieet. Een voorgestelde multiple sclerose dieet bevat te bezuinigen op de verzadigde vetten, het gebruik van olie afkomstig van groenten, zaden en vis, vis eten regelmatig eten van mager vlees, evenals vijf porties groenten en fruit en 3-4 porties van volle granen. Bovendien is de voorgestelde multiple sclerose dieet adviseert patiënten voorkomen overmatige cafeïne en alcohol. De National Multiple Sclerosis Society echoot dit gesuggereerd dieet, waarin wordt aanbevolen dat patiënten met multipele sclerose eet een evenwichtig en zorgvuldig geplande dieet. Daarnaast heeft de National Multiple Sclerosis Society raadt diëten die weinig vet en veel vezels zijn.

mogelijke gevaren

Volgens de National Multiple Sclerosis Society, moeten patiënten op hun hoede van diëten die de markt worden gebracht voor multiple sclerose zijn. De National Multiple Sclerosis Society stelt dat veel zogenaamde "multiple sclerose diëten" bevatten "potentieel toxische hoeveelheden van bepaalde vitaminen of uitsluiten van belangrijke voedingsstoffen." Dus, is het raadzaam dat MS-patiënten moeten eten gezond, goed afgerond diëten te helpen de controle van hun symptomen en niet abonneren op een markt gebracht "multiple sclerose dieet."