Diet Institute hart

Diet Institute hart

Ook bekend als de Miami Heart Institute dieet, Sacred Heart Diet of Cleveland Clinic Diet, het Instituut Diet Heart is niet verbonden met of door een medische faciliteit onderschreven, maar mensen kunnen afvallen na het programma. Terwijl potentieel effectief op de korte termijn, het Instituut Diet Hart is niet veilig. Als u op zoek bent naar een manier om gewicht te verliezen, overleg dan met uw arts in plaats daarvan, omdat hij kan u helpen een meer geschikte gewichtsverlies plan te vinden.

Heart Institute dieet Origins

Hoewel het dieet klinkt ambtenaar, is het niet - het is eigenlijk een rage dieet dat rond is al gedurende meerdere decennia. De afdeling cardiologie bij Sacred Heart Memorial Hospital wordt gecrediteerd met de oorsprong van het dieet, maar de medische wereld had geen rol in de totstandkoming van het dieet, noch onderschrijft het plan van het gewichtsverlies. Volgens het dieet vorderingen, kunnen de deelnemers verwachten te verliezen tussen de 10 en 17 pond in de eerste week, maar het grootste deel van dat water gewicht, en het is niet veilig om dat veel gewicht dat snel te verliezen.

Soup is de ster

Net als bij de kool soep dieet, een andere rage dieet, het eten ster van het Instituut Diet Hart is soep. Je bent niet beperkt tot alleen koolsoep, maar het dieet vereist dat je op zijn minst een portie soep eet elke dag. In feite, kunt u eet zoveel soep als je wilt de meeste dagen. De meest aanbevolen soepen zijn bouillon basis, wat betekent dat ze in voorraad en fruit bevatten, zoals wortelen, selderij, tomaten, groene bonen en paprika's.

Extra Foods You Can Eat

Vlees is een ander voedsel dat een groot deel in het Instituut Diet Heart speelt. Bijvoorbeeld, het Instituut Diet Heart kunt u eten tot 20 ounces van rundvlees in één dag. Een andere aanbeveling is dat je eet twee of drie steaks in één dag. Je bent ook toegestaan ​​om veel fruit, zoals bananen en meloen, evenals bruine rijst, groene bladgroenten, magere melk en af ​​en toe een gebakken aardappel eten.

de risico's

De American Heart Association waarschuwt tegen eiwitrijke diëten, omdat veel eiwitrijk voedsel, zoals biefstuk, zijn ook hoog in verzadigd vet. Het elimineren van veel koolhydraten u normaal eten, zoals het geval is bij het Instituut Dieet hart, kan ook je tekort aan bepaalde voedingsstoffen, zoals vezels. De grote hoeveelheden soep kan leiden tot een overconsumptie van natrium, evenals een onderconsumptie kalium, magnesium en calcium, die kan bloeddruk verhogen, volgens de American Heart Association.