Diet DASH 1600-Calorie

Diet DASH 1600-Calorie

De Dietary Approaches to Stop Hypertension, of DASH, dieet is gebaseerd op onderzoek van het National Heart, Lung, and Blood Institute. Het is een effectieve manier om de bloeddruk bij patiënten met hypertensie te verminderen, en omdat het evenwichtig en flexibel, het is ook een populaire dieet om gewicht te verliezen of gezond eten.

De DASH-voeding adviseert een bepaald aantal porties uit elke voedselgroep, afhankelijk van de dagelijkse calorie behoeften. De 1600-calorie DASH-voeding is geschikt voor de meeste sedentaire vrouwen boven de leeftijd van 50 of jongere vrouwen die willen een calorie-arm dieet om gewicht te verliezen volgen.

Stapel op de Produce

Diet DASH 1600-Calorie

De DASH-voeding richt zich op groenten en fruit, omdat ze weinig vet, cholesterol en natrium en hoog in kalium en magnesium, die kunnen bijdragen tot het verminderen van de bloeddruk bent.

Drie tot vier porties groenten en vier porties fruit worden aanbevolen op de 1600-calorie DASH-voeding. Een portie is een medium stuk of 1/2 kopje gesneden fruit. Een portie van een groente is 1/2 kopje gesneden of 1 kopje rauwe bladgroenten. Om uw doelen te bereiken, proberen om ten minste een portie van een fruit en groente bij elke maaltijd te eten.

Calcium en Protein Foods

Diet DASH 1600-Calorie

Laag-vet zuivelproducten, mager vlees, gevogelte en vis zijn opgenomen op de DASH plannen omdat ze calcium en eiwitten, die naar verwachting om de bloeddruk te verlagen. Twee tot drie porties vetarme zuivel worden aanbevolen. Een portie is 8 ounces van yoghurt of 1 percent melk of 1 ounce magere kaas.

De 1600-calorie DASH-dieet maakt het ook mogelijk tot 4 ounces gekookte mager rundvlees, zoals ossenhaas of varkenshaas of zonder vel gevogelte of vis per dag. Sinds het dieet benadrukt zoutarm voedsel, gebruik kruiden zoals knoflook, ui of kruiden in plaats van zout aan het seizoen vlees.

Limit witte bloem en Added Sugar

Diet DASH 1600-Calorie

Volkoren brood, granen en pasta zorgen voor meer vezels en voedingsstoffen dan wit of geraffineerde granen, en ze zijn geweldig koolhydraten voedingsmiddelen te eten op de DASH plan. Zes porties per dag worden aanbevolen, maar wees ervan bewust dat de porties zijn klein. Een boterham, 1 ounce van ontbijtgranen, of ½ kop van pasta elk tellen als een portie. Beperk snoep en gebak, die hoog in calorieën, maar laag in voedingsstoffen.

Ga voor gezonde vetten

Diet DASH 1600-Calorie

Het grootste deel van het vet op de DASH-dieet is hart-gezond en komt uit noten en zaden. Eet 3-4 porties van noten, peulvruchten en zaden elke week om uw gezonde vetten te krijgen. Om kleine hoeveelheden toegevoegde vetten gebruiken van saladedressings, mayonaise of bakolie, maar ze zijn belangrijke bronnen van calorieën, zodat deze beperken tot twee dagelijkse porties.