Dieet Plan Menu's

Dieet Plan Menu's


Wanneer het proberen om gewicht te verliezen of in het streven naar een gezondere levensstijl, dieet en lichaamsbeweging leven gaan hand in hand. Afhankelijk van de specifieke dieet u ervoor kiest om te volgen of uw individuele behoeften in de gezondheidszorg, kan de aard van de voeding plannen variëren in voedselgroepen opgenomen, hoe het eten is bereid en wanneer bepaalde soorten voedsel kan worden gegeten. Verstandiger diëten omvatten alle groepen voedingsmiddelen en leiden tot een gezonder lichaam gedurende een lange periode van tijd. Fad diëten ernstig beperken van uw calorie-inname, waardoor snel gewichtsverlies.

Het koolsoepdieet

Het koolsoep dieet is een zeven-dagen dieet dat laag-vet, vezelrijk en helpt u verliezen tot 10 pond in slechts een week. Dit dieet bestaat al tientallen jaren en, in feite, zal u helpen gewicht te verliezen als je in staat om het plan te behouden zijn. Maar net als vele fad diëten, is het niet mogelijk om voedingsstoffen uit al het basisvoedsel groepen. U bent wezen eten kommen van koolsoep en fruit, dan groenten en vlees op afwisselende dagen van de week. Vanwege de beperkte voedingsmiddelen toegelaten, kan dit dieet moeilijk te volgen.

De soep is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van het dieet plan. Er zijn verschillende recepten voor koolsoep, afhankelijk van welke variant van het dieet je volgt, maar koolsoep bevat meestal in blokjes gesneden kool, andere groenten, zout, peper en wat natuurlijke kruiden die uw smaak en een soort van base passen, zoals plantaardige bouillon. Het is toegestaan ​​om onbeperkte hoeveelheden soep om honger te voorkomen eten.

Dit dieet heeft geen geheim van snel gewichtsverlies. In feite is de enige reden dat het kan helpen gewicht te verliezen is het gevolg van de extreem lage calorie-inname die het biedt. Omdat dit dieet, dat de mogelijkheid consumptie van eiwitten en suikers uit het vlees en fruit, is het mogelijk voor u om te oefenen, terwijl op dit dieet.

Five Factor Diet Plan

The Five Factor Diet is een van de meer verstandige diëten, omdat het bestaat uit vijf kleine en gezonde maaltijden per dag, evenals een cheat dag elke week en lichaamsbeweging vijf dagen van de week. Dit dieet biedt meer dan 100 recepten voor een gezond ontbijt, lunches, diners en snacks voor u om uit te kiezen wanneer je suscribe aan het dieet, die online beschikbaar is. Deze recepten zijn onder andere eiwit shakes, broccoli en cheddar omeletten, frittatas, Franse toast en gezonder versies van mini-pizza's. De maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden en zijn laag in calorieën en vet.

Menu voor 1200 Calorie Dieet

Voor sommige mensen is het hebben van een dagelijkse calorie-budget maakt het makkelijker om de voedselinname te beheren. Er zijn diëten die zijn gericht op het eten van een verscheidenheid van gezonde voedingsmiddelen in redelijke porties porties binnen een calorie-budget. Een dieet 1200 calorieën is een voorbeeld van hoe dit kan worden gedaan. Voor het ontbijt, kan een portie ontbijtgranen, dat is laag in calorieën en suiker worden gecombineerd met een kopje magere melk en een kleine banaan. Voor een hapje, kan een aardbeischok van bevroren aardbeien gemengd met magere melk u te houden van honger, nog niet af te werpen het dieet. Een sandwich van volkoren tarwe brood met mager vlees en sla, tomaten, uien en augurken met een klein stukje van fruit en een zero-calorie drank zou ideaal zijn. Een middag snack kon geen 100-calorie snack zijn. Deze snacks zijn vaak in voorverpakte 100-calorie porties en omvatten chips, koekjes en kaas. Voor het diner, een vetarme maaltijd, dat is ook laag in eiwit is ideaal. Vermijd gebakken vlees en zetmeelrijke kanten zoals macaroni en kaas en frieten.