Dieet om Kidney Disease voorkomen

Het nemen van positieve stappen om uw lichaam te isoleren tegen de ziekte is een van de beste dingen die je kunt doen om een ​​lang en gezond leven te verzekeren. Of u nu een geschiedenis van een nierziekte in uw familie, of u enkel proactief bezorgd over de zaak, kunt u handelen om uw kans op het ontwikkelen nierziekte door middel van een aantal eenvoudige dieetaanpassingen verminderen. Hoewel niets u zich volledig kunt beschermen tegen nierziekte, zul je op zijn minst weten dat je alles doet binnen uw vermogen ligt om deze aandoening te voorkomen.

Pre-emptive Renal Diet

Naar aanleiding van een nier dieet kan helpen om stress uit de nieren te verwijderen en het vergroten van hun totale vermogen om te functioneren. Volgens informatie van de website van de gezondheid Davita.com, een nier dieet is een dieet dat eiwit, natrium en fosfor beperkt. Volgens de American Association nierpatiënten zal proteïnebehoefte variabel van de individuen, maar gemiddeld moet je ernaar streven om uw eiwitinname beperkt tot 80 tot 100 gram per dag. Doe dit door het elimineren van de meeste consumptie van zowel vlees en zuivelproducten, omdat deze items zijn relatief hoog in eiwitten.

Verbruiken niet meer dan 4-6 ounces vlees per dag en slechts één of twee porties zuivel. Natrium beperken tot minder dan 2000 mg per dag, zoals vermijden het gebruik van keukenzout, samen met het vermijden van bevroren of bewerkte voedingsmiddelen, omdat deze bevatten vaak een overmaat natrium. Tot slot beperken uw totale inname van fosfor door het vermijden van de volgende voedingsmiddelen: bonen, erwten, linzen, zemelen, tarwekiemen, zacht snoep, en voedingsmiddelen met volle granen.

Extra Foods te overwegen

Naast het volgen van een nier-dieet, dan kunt u verder stimuleren uw immuniteit voor nierziekte door het eten van bepaalde antioxidant-rijke voedingsmiddelen. Volgens informatie van Davita.com, onder meer de volgende voedingsmiddelen in uw dieet zo veel mogelijk: rode paprika, bloemkool, kool, knoflook, bessen, appels, druiven, kersen, eiwitten, olijfolie en zeevruchten. Al deze voedingsmiddelen bevatten nier ziekte-bestrijdende stoffen die kunnen voorkomen dat schade aan de nieren van het nemen van plaats. Streven dat ten minste twee of drie porties van deze voedingsmiddelen per dag, terwijl een dieet nierziekte voorkomen.