Diarree & amp; Duizeligheid met magnesium Overdose

Diarree & amp; Duizeligheid met magnesium Overdose

Magnesium is in vele voedingsmiddelen, zoals noten, bonen en granen, multivitaminen en mineralen die. Mensen met een lage niveaus van magnesium of met bepaalde aandoeningen profiteren van magnesium supplementen. Magnesium commerciële preparaten ook beschikbaar voor gebruik als antacida en laxeermiddelen. Het consumeren van voldoende magnesium veroorzaken een overdosis kan gevaarlijk zijn. Raadpleeg een gekwalificeerde zorgverlener alvorens extra magnesium.

magnesium Voordelen

Magnesium is essentieel voor de groei en instandhouding van bot en voor zenuw- en spierfunctie. Voldoende magnesium in de voeding is nuttig voor mensen met aandoeningen zoals hoge cholesterol, osteoporose, angina en premenstrueel syndroom. Echter, het consumeren van grote hoeveelheden magnesium in supplementen, laxeermiddelen of maagzuurremmers kan leiden tot ernstige bijwerkingen.

Bijwerkingen

Magnesium supplementen meestal geen bijwerkingen veroorzaken, maar je hoeft niet om een ​​overdosis magnesium om diarree te ontwikkelen. Dat is één van de meest voorkomende bijwerkingen van magnesium, samen met maagklachten. Sommige mensen ook last van misselijkheid en braken als ze extra magnesium te nemen.

magnesium Overdose

Een overdosis van magnesium kan de meest voorkomende bijwerkingen van diarree, maagklachten en misselijkheid veroorzaken, samen met andere effecten die vragen om onmiddellijk medische hulp. Als je magnesium supplementen te nemen en te ontwikkelen duizeligheid, extreme slaperigheid, flauwvallen, blozen, ademhalingsproblemen, verwardheid of wazig of dubbel zien, bel dan onmiddellijk uw arts. Deze symptomen kunnen tekenen zijn van een ernstige verstoring van de elektrolytenbalans, abnormaal lage bloeddruk of een trage of onregelmatige hartslag zijn. Ze kunnen leiden tot spierverlamming of s coma en kan zelfs fataal zijn.

contra-indicaties

Als u zwanger bent en het nemen van calciumantagonist bloeddruk geneeskunde bent, kan magnesium suppletie het risico op bijwerkingen zoals duizeligheid, vochtretentie en misselijkheid te verhogen. Rekening magnesium tegelijkertijd antibiotica of bisfosfaten kan de absorptie van de geneesmiddelen te verminderen, waardoor ze minder effectief. Nier disfunctie kan een opbouw van magnesium in het lichaam veroorzaken als je magnesium supplementen of spijsvertering te bevorderen met magnesium te nemen. Dit kan leiden tot een overdosis bijwerkingen. Sommige diuretica hebben ook dit effect. Raadpleeg uw arts voordat met behulp van magnesium supplementen, antacida of laxeermiddelen als een van deze situaties u beschrijft.

Dosering

De aanvaardbare bovengrens van inneming, voor magnesium supplementen is 350 milligram per dag voor mensen leeftijden 9 jaar en ouder, volgens het Bureau van voedingssupplementen. Het bureau meldt dat artsen hogere doses kan aanbevelen voor de behandeling van specifieke medische problemen. De hoogste dosis geneesmiddel is 1830 mg per dag voor migraine, in de vorm van magnesium citraat verdeeld in drie doses tot drie maanden. Praat met uw arts voordat u doses van magnesium hoger dan de bovengrens van inneming.