Diabetische Medicijnen die Oorzaak Weight Loss

Diabetische Medicijnen die Oorzaak Weight Loss

Diabetes is een stofwisseling aandoening die bijna 24 miljoen Amerikanen beïnvloedt. Bij gezonde mensen, na het eten, voedsel breekt, wordt omgezet in bloedsuiker en wordt vervolgens naar de cellen getransporteerd door het hormoon insuline. Mensen met diabetes of geen insuline, of maak een onbetrouwbare bedrag, wat resulteert in cellen die niet verkrijgen van de energie die nodig is om goed te functioneren. Meestal medicaties voor de behandeling van deze ziekte ofwel leiden tot gewichtstoename of bevorderen wat gewicht verliezen.

metformine

Metformine is een van de meest voorgeschreven medicijnen voor de behandeling van type 2 diabetes. Het wordt gebruikt om de gevoeligheid voor insuline te verhogen, de controle van de bloedsuikerspiegel en helpen het lichaam te absorberen glucose uit voedsel en de lever. Recent hebben onderzoekers bestuderen het gebruik van metformine voor de behandeling van obesitas. Volgens een 2011 artikel gepubliceerd door "Redbook" magazine, Glucophage, de generieke naam van het geneesmiddel, kan helpen verminderen de eetlust. In een 2001 studie gepubliceerd in het tijdschrift "Heart Disease," 80 procent van de niet-diabetische vrouwen die metformine nam een ​​low-calorie, verloor gemodificeerde koolhydraatarm dieet 10 procent van hun lichaamsgewicht in 12 maanden. De meeste waren succesvol in het houden van het gewicht af na vier jaar.

Byetta

Byetta, algemeen bekend als exenatide, werd goedgekeurd door de Food and Drug Administration in 2005 voor de behandeling van type 2 diabetes. Exenatide wordt toegediend via een injectie en helpt metaboliseren bloedsuikerspiegel. In studies uitgevoerd door het bedrijf dat de merknaam medicijn produceert, patiënten die Byetta gebruikt voor meer dan 30 weken, samen met andere diabetes medicijnen verloren 4 pond. Patiënten die een 10 mcg dosis van Byetta alleen verloor 6 pond. meer dan 24 weken. Volgens MayoClinic.com, exenatide vermindert de hoeveelheid voedsel die nodig is, omdat de bloedsuikerspiegel efficiënter wordt verwerkt.

Off-label gebruik

Met ingang van 2011, metformine en Byetta zijn goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van patiënten met type 2 diabetes. Zij zijn gegeven off-label voor de behandeling van patiënten die lijden aan obesitas en voor het behandelen van polycystisch ovarieel syndroom of PCOS. Voordat u een van deze medicijnen voor gewichtsverlies, zorgvuldig te overwegen informatie die al die er zijn. Volgens een rapport uit 2005 over het gebruik van metformine voor de behandeling van overgewicht en obesitas, onderzoekers van de Universiteit van Pittsburgh vond dat er onvoldoende bewijs dat de drug is een haalbare optie voor de behandeling bij volwassenen die geen diabetes hebben.

overwegingen

Gewichtstoename is vaak een grote zorg voor mensen met diabetes, omdat ze vaak al overgewicht. Helaas zijn veel geneesmiddelen goedgekeurd voor de behandeling van de ziekte kan leiden tot gewichtstoename, volgens een Johns Hopkins Health Alert, door het stimuleren van eetlust, waardoor vetcellen groeien of vergroten watergewicht. metformine of Byetta toevoegen aan uw medicatie zou kunnen helpen bevorderen gewichtsverlies. Aangezien beide zijn verkrijgbaar door alleen op recept, moet u de goedkeuring van uw arts te krijgen.