DHT Blocker Side Effects

DHT blokkers zijn te vinden in een scala van producten die haaruitval en dunner wordend haar te voorkomen. DHT staat voor dihydrotestosteron, die is gevonden in het hormoon testosteron en is gekoppeld aan het ontstaan ​​van haaruitval. DHT blokkers zijn te vinden in shampoos en over-the-counter medicijnen om te voorkomen dat de vorming van DHT. Echter, voordat u DHT blokkers gebruikt u moet weten over eventuele bijwerkingen.

Geschiedenis

DHT blokkers werden ontwikkeld als supplementen voor mannen die lijden aan mannelijke kaalheid. Fabrikanten van DHT blockers beweren dat de drug ondersteunt prostaat gezondheid als goed, met inbegrip van een vergrote prostaat. Populaire producenten van DHT blokkers zijn Nu Hair, Natrol en Shen Min.

Functie

Het is mogelijk dat de seksuele functie beïnvloed worden door inname DHT blockers. Omdat DHT blokkers remmen de productie van DHT, kan de man een verminderde zin in seks ervaren.

types

Andere mogelijke DHT blocker bijwerkingen zijn problemen met het verbranden van vet en tederheid in de borst. Sommige mannen kunnen borstgroei ervaren terwijl een DHT blocker, vooral als het geneesmiddel gedurende lange tijd. In sommige gevallen kan DHT blokkers ook invloed op de resultaten van laboratoriumwerk het meten hormonen gezonde prostaat. Zorg ervoor dat u uw arts laten weten dat u het nemen van de toeslag.

misvattingen

Veel van de bedrijven die DHT blockers te beweren dat er geen bekende bijwerkingen van het product. Hoewel de bijwerkingen zijn zeldzaam en meestal mild, kan een persoon nog steeds last van hen, terwijl het nemen van de drug. Je moet ook rekening houden met de extra ingrediënten in DHT blocker producten en de eventuele bijwerkingen ze kunnen veroorzaken.

Waarschuwing

Als u bijwerkingen van DHT blockers te ervaren, moet u stoppen met het product en onmiddellijk contact op met uw arts. Veel van de beweringen van DHT blocker fabrikanten zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration.