Dental Scholen in Chicago dat de behandeling van patiënten

Dental Scholen in Chicago dat de behandeling van patiënten

De kosten voor het zoeken naar een adequate en uitgebreide tandheelkundige zorg kan worden onbetaalbaar, met name voor de onverzekerden. Gelukkig zijn de patiënten in Chicago die zorg nodig hebben, of een langdurige of dringende, kan de kwaliteit van de dienstverlening die ze nodig hebben, zonder het betalen van de hoge kosten door te gaan via de lokale tandheelkundige college. Dental hogescholen bieden zorgvuldig begeleid leerprogramma's voor tandartsen in opleiding, tegen een fractie van de kosten van traditionele tandartspraktijken. In Chicago, een patiënt heeft heel wat zorg opties, voornamelijk aangeboden via het College van Tandheelkunde aan de Universiteit van Illinois in Chicago.

Overzicht van Services

De universiteit van Illinois in Chicago College of Dentistry aanvaardt alle tandheelkundige patiënten bij wie de behoefte aan zorg af te stemmen op de leerdoelen van het college. Deze doelen variëren van basiszorg, zoals check-ups, X-stralen en reinigingen, om endodontische, orthodontische en andere geavanceerde diensten. Sommige diensten vereisen een afspraak; andere diensten worden ontvangen op een first-come, first served basis. Het college heeft een aantal klinieken afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt, en elk heeft zijn eigen schema en procedures, dus het is best om vooruit te bellen en zorg ervoor dat je aankomt op de beste tijd voor de diensten. Breng een identiteitsbewijs met foto op uw afspraak elke keer, en zorgen voor een postadres.

Voor-en nadelen

De mondelinge klinieken aan het College van Tandheelkunde zijn niet gratis, maar omdat de meeste diensten worden verricht door tandheelkundige studenten nauw begeleid door ervaren docenten, kunnen de kosten aanzienlijk worden verminderd. Na de eerste uitgebreide evaluatie, zal het personeel een cursus van de zorg te ontwikkelen voor uw tandheelkundige behoeften, samen met een geschatte betalingen. Behalve voor complexe procedures, die in aanmerking komen voor speciale betaling plannen, alle kosten zijn verschuldigd wanneer diensten worden verricht; Echter, de diensten meer betaalbaar te maken, het college kan diverse betaalmethodes, evenals Medicaid verzekering gedekt diensten. Een waarschuwing: Omdat diensten zijn door studenten leren op de werkplek, verwachten benoemingen in veel langer duren dan normaal.

Voor kinderen

Het college van Tandheelkunde biedt eenvoudige tandheelkundige screenings, check-ups en behandeling voor patiënten jonger dan 14. Kinderen worden meestal gezien in de Pediatric Clinic, behalve in dringende of geavanceerde-care gevallen. Pediatrische patiënten met urgente of dringende behoeften worden gezien niet op afspraak, maar op wie het eerst komt, het eerst maalt. Alle andere diensten beginnen met basic screenings, die een afspraak moet hebben; diensten buiten elementaire tandheelkundige diensten zijn gepland op een als dit nodig is. Medicaid patiënten onder de leeftijd van 14 meestal krijgen een veel uitgebreider scala aan voordelen dan hun volwassen tegenhangers.

Voor volwassenen

Behalve in noodsituaties, alle volwassen-care plannen op het college beginnen met een uitgebreide screening van de mondgezondheid van de patiënt en tandheelkundige geschiedenis. Op basis van deze resultaten, zal het personeel samen met u een langdurige zorg plan voor uw behoeften en budget te bedenken. Het college biedt een scala van tandheelkundige diensten die voldoen aan de leerbehoeften van de studenten: alles, van basic tot screenings kaakchirurgie en geavanceerde orthodontie worden aangeboden in de verschillende klinieken. Afspraken gemaakt nadat de eerste evaluatie, die is vereist voor alle nieuwe patiënten.

Hulpdiensten

Emergency afspraken voor spoedeisende tandheelkundige zorg worden alleen gemaakt voor de volgende werkdag. Er is geen walk-in spoedeisende zorg faciliteit in het college. Omdat de faculteit en student stafleden uitgerust om spoedeisende tandheelkundige situaties in aantal beperkt zijn, kan het college dringende-kliniek slechts geopend worden wanneer de reguliere klinieken gesloten zijn, zoals student feestdagen. Te zien, betaalt u een eerste diagnose vergoeding, vermeerderd met de kosten voor alle bewezen diensten, op het moment van de afspraak.

Professionele Dental Services

De faculteit aan het College van Tandheelkunde wordt bemand door professionele en ervaren tandartsen, die ook een full-scale Faculteit Dental Practice bedienen. Deze diensten zijn vergelijkbaar, zowel in omvang en in prijs, met andere professionele tandartspraktijken in de omgeving. Afspraken en de kosten zijn grotendeels hetzelfde als op elk mondelinge zorgverlener.