Definitie van Calorie Count

Definitie van Calorie Count


De calorie is de wereld van de gewichtscontrole en voeding geregeerd sinds de associatie met voedsel en voeding in de vroege jaren 1900. Sindsdien zijn de eisen voor de verpakking van levensmiddelen etikettering strenger, waaronder niet alleen calorieën, maar ook de portiegrootte, nutriënten, ingrediënten en informatie van de fabrikant te worden.

Geschiedenis

De term calorie wordt toegeschreven aan Wilbur O. Atwater, dat de term in 1860 bedacht en gedefinieerd als "de maat voor de hoeveelheid energie die nodig is om een ​​kilogram water te verwarmen met een graad Celsius" (zie referentie 2). Vandaag de dag is een calorie beter als voedsel energie bekend is, en dat is de meting gebruikt om te tellen calorie-inname en uitgaven.

types

Calorieën komen uit verschillende plaatsen in verschillende hoeveelheden. Een gram vet heeft negen calorieën, een gram koolhydraten heeft vier calorieën en een gram eiwit heeft vier calorieën. Dingen zoals cafeïne, mineralen en water hebben geen calorieën. De meeste etiketten van levensmiddelen een lijst van het aantal calorieën die afkomstig zijn van vet, maar ze zijn niet verplicht om de calorie-bijdrage van andere voedingsstoffen te geven.

Documentatie

De Food and Drug Administration zorgt voor een 20% foutmarge over voeding etiketten en ook zij kunnen worden afgerond op de dichtstbijzijnde 10 of 50 calorieën, afhankelijk van het bedienend grootte (zie referentie 3). Dit komt door de variabelen in voedselbereiding en het onvermogen om een ​​nauwkeurige telling die de variabelen minimaliseren krijgen. Groenten worden anders geteeld in verschillende delen van de wereld en in verschillende rassen, zodat calorieën en andere voeding feiten zal altijd variëren.

voordelen

Als u vertrouwd bent met het tellen van calorieën en andere voeding feiten te worden, is het veel makkelijker te volgen en de controle van uw lichaamsgewicht. Wanneer u de calorieën of voedsel energie je verbruikt kan tellen en bijhouden van de calorieën je verbruikt door middel van activiteiten, kunt u de controle over uw gewicht te nemen. Calorieën die worden verbruikt maar niet uitgegeven tot activiteit worden opgeslagen in het lichaam als vet. In tegenstelling, als je meer calorieën verbruiken dan je verbruikt, zal je lichaam te boren in het opgeslagen vet als energiebron. Dus om te bereiken en handhaven van een gezond gewicht, moet je je calorie-inname in evenwicht te brengen met je calorieverbruik en stel, afhankelijk van uw huidige gewicht en toekomstige doelen.

Aanbevolen Calorie Bronnen

Aanbevolen wordt 30% van de dagelijkse calorieën afkomstig uit vetten, 55% uit koolhydraten en 15% uit eiwitten (zie referentie 1). Dit klinkt als het aantal behoorlijk vervelende berekeningen nodig zou zijn, maar zolang je consequent eten van voedingsmiddelen die laag in vet zijn, en hebben matige hoeveelheden koolhydraten en eiwitten, heb je waarschijnlijk al aan het doen zijn prima. Als je te zwaar bent, is het echter een indicatie dat je calorie-inname en uitgaven heeft wat aanpassing.

Het creëren van een Balance

Dieetfads hebben altijd boog zich naar extremen, zoals geen koolhydraten, geen vet of hoog vezelgehalte. Dit soort diëten kan goed snel, tijdelijk gewichtsverlies, maar het is moeilijk om een ​​levensstijl die deze diëten kunnen ondersteunen handhaven. Calorieën tellen is een meer realistische manier om uw gewicht te beheersen, vooral als je verbruikte calorieën en verbrande calorieën door middel van oefening te volgen. Oefening met gewicht training om spieren op te bouwen zal versnellen van de snelheid waarmee je lichaam gebruikt calorieën omdat spieren calorieën voor brandstof en reparatie.

Waarschuwing

Voorafgaand aan het starten van een nieuwe voeding plan, overleg dan met uw arts over wat het beste werkt voor uw behoeften in de gezondheidszorg en lifestyle. Een arts of voedingsdeskundige in staat zal zijn om u te voorzien van specifieke informatie over uw huidige gezondheid.