De Whole Foods Weight Loss Eating Plan

De Whole Foods Weight Loss Eating Plan

Een hele voedsel dieet heeft geen boeken, ingewikkeld maaltijd plannen, calorieën tellen, gadgets of supplementen nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te beperken uw inname van verwerkte voedingsmiddelen en eet voornamelijk geheel voedsel, die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat mogelijk te zijn. Door dit te doen kan u helpen gewicht te verliezen, maar het is vooral gunstig voor mensen met een milde tot ernstige obesitas, evenals die met een hoge bloeddruk en triglyceriden en glucose-intolerantie, volgens de Texas Tech University Health Sciences Center.

Waarom Whole Foods?

Whole Foods zijn die al minimaal zijn verwerkt of zijn volledig onbewerkt als je ze eet. Daardoor zijn ze vrij van toegevoegde suikers, vetten, natrium en conserveermiddelen, die zoveel mogelijk in een gezonde voeding te beperken. Volgens Dr. Mark Hyman, kunt u behandelen en voorkomen van chronische ziekten en beter door het eten voornamelijk hele voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, mineralen, vitaminen, fytonutriënten en omega-3 vetzuren te voelen.

Waarom het werkt

Verwerkte pakket en het restaurant voedingsmiddelen zijn notoir hoog in calorieën uit toegevoegde suiker en vet. Als gegeten op een regelmatige basis, deze overtollige calorieën uitbreiden van uw taille. Door te snijden bewerkte voedingsmiddelen uit je dieet, je bent het beperken van uw inname van overmatige calorieën, het voorkomen van gewichtstoename en zelfs het verliezen van gewicht. Gewoon door het vervangen van een medium vlakte gebakken aardappel voor een gemiddelde orde van fast-food frieten, bespaar je jezelf 215 calorieën. Na verloop van tijd, die kunnen leiden tot aanzienlijk gewichtsverlies. Geheel voedsel, zoals volle granen, groenten en fruit, zijn ook hoog in verzadigende voedingsvezels, die helpt je te vullen en houdt je vol gevoel zodat je minder eet.

What You Can Eat

Je hebt een heleboel opties op een hele voedsel dieet: volle granen; rauwe of licht gekookte vruchten en groenten; mager vlees zoals kip, kalkoen en vis; en noten en zaden. Deze voedingsmiddelen moeten maken het grootste deel van uw dieet. Sommige hele voedsel dieet plannen schuwen zuivel, maar met mate vetarme zuivelproducten, zoals magere kwark aanvaardbaar is, volgens de Texas Tech University. U kunt eten zoveel je wilt van deze voedingsmiddelen om je honger, de universiteit notities te voldoen.

Wat je niet moet eten of moet beperken

Alles wat in een doos, tas of pakket is over het algemeen off-limits. Vermijd elk voedingsmiddel met toegevoegde suikers en vetten. Snacks zoals crackers, bevroren diners en snoep zijn slechts een paar verwerkt items die u zou moeten beperken of af te zien. Gezoete dranken zijn ook een no-no. Omdat ze verwerkt, zelfs volkoren producten zoals volkoren brood en pasta zijn voedingsmiddelen die u moet beperken, zegt Texas Tech University. De universiteit zegt dat dit aspect is de sleutel tot het helpen van je gewicht en de controle van triglyceriden en bloedsuiker verliezen. Je moet ook alcohol, zetmeelrijke groenten zoals erwten en aardappelen en bananen te beperken.

Een dag in het leven

Een monster dag op een hele voedsel dieet ziet er misschien een beetje als volgt uit: Voor het ontbijt, hebben een halve grapefruit, een omelet gemaakt met twee eiwitten en verse spinazie en tomaat, en een portie magere kwark. Als lunch rollen rond, vul een grote schaal met verse rauwe greens, en boven hen met andere nonstarchy salade groenten zoals komkommers, paprika's en spruitjes. Zijn een bron van eiwitten zoals mager kipfilet of een handvol walnoten. Besprenkel met olijfolie en azijn of citroensap. Diners zijn eenvoudig - koppelen een portie magere eiwitten, zoals zalm, met enkele gestoomde groenten en volkoren zoals bruine rijst. Snack op vers fruit, noten of kwark.