De voordelen van vitamine C Met Rose Hips voor de Skin Tone

De voordelen van vitamine C Met Rose Hips voor de Skin Tone

Rozenblaadjes en heupen - de bessen onder de bloemblaadjes - worden gebruikt voor medicinale en cosmetische doeleinden, met name voor hun anti-aging voordelen en te helpen verlichten irritatie van de huid. Rosewater wordt gebruikt als een samentrekkende, en rozenbottels worden gecombineerd met andere ingrediënten zoals vitamine C in lotions of "cosmeceuticals" te kalmeren, hydrateren en de toon de huid, volgens Natural Medicines uitgebreide database. Rozenbottels zijn één van de rijkste bronnen van vitamine C, een krachtige antioxidant vaak gebruikt om te genezen en beschermen de huid.

antioxidant Bescherming

De antioxidant vitamine C versterkt immuniteit en helpt om infecties te bestrijden, volgens de vitaminen en mineralen Encyclopedia. Rozenbottels bieden ook een bescherming tegen infectie, niet alleen vanwege de vitamine C ze bevatten, maar ook door andere antioxidanten en voedingsstoffen in rozenbottels, zoals vitamine E, zink, bioflavonoïden, tanninen en flavonoïden, volgens Rose Magazine. Wanneer vitamine C wordt gecombineerd met rozenbottels in een actueel oplossing, het brouwsel werkt overuren om de huid en de strijd bacteriën en virussen die de huid beïnvloeden beschermen.

Anti-inflammatoire

Lotions en mengsels die onder andere rozenbottels help toon en kalmeren gezwollen, ontstoken of anderszins geïrriteerde huid. Rozenbottels ook helpen om te verlichten en te genezen kloofjes en verbrande huid, op basis van kruiden specialist Andrew Chevallier. Het toevoegen van vitamine C helpt ontstekingen ook, en bovendien een eind aan nieuwe en irritante vlekken, vitamine C helpt bij het verlichten van verergerd poriën en helpt gemak ontstoken puistjes of acne, zegt Acne Skin Care.

roodheid Verlichting

Topische producten gemaakt met nam een ​​"tonische en adstringerende werking op de haarvaten net onder het huidoppervlak," die helpt om de roodheid te verminderen door vergroting capillairen volgens Rose Magazine. Vitamine C helpt ook bloedvaten sterker, en vermindert schade door schadelijke chemicaliën volgens de vitaminen en mineralen Encyclopedia.

Anti veroudering

Rozenbottel mengsels te wekken en te revitaliseren vermoeid ogende huid en helpen de tekenen van veroudering te verminderen. Lotions en crèmes met vitamine C helpen om het gezicht huid te verjongen in combinatie met bepaalde bestanddelen in gevonden rozenbottels zoals bioflavonoïden, in het bijzonder voor de huid door de zon in de leeftijd, volgens MedlinePlus. Vitamine C en rozenbottels actuele oplossingen voor rimpels en andere effecten van veroudering worden gewoonlijk eenmaal daags of tweemaal aangebracht. Voorkomen dat producten die met vitamine C in de ogen of haar echter evenals op kleding, adviseert MedlinePlus.

Het nemen van een vitamine C supplement zal ook helpen dwarsbomen de effecten van veroudering en helpen bij het herstel zon beschadigde huid. Vitamine C revitaliseert je huid ook door het bevorderen van de vorming van collageen, volgens de vitaminen en mineralen Encyclopedie (zie ref # 4).