De voordelen van SpeelVolleyball

De voordelen van SpeelVolleyball

Volleybal is een fysiek veeleisende sport die vaardigheid en atletisch vermogen neemt. Pete Waite, auteur van "Agressieve Volleybal," voegt eraan toe dat volleybal is ook een vermakelijk spel dat veel atleten kiezen voor de kans om actief te zijn en te verbinden met vrienden. Volleybal heeft een aantal voordelen en weten wat ze zouden kunnen motiveren je pick-up een bal en beginnen met serveren, stekelige en stoten.

Fysieke activiteit

Volleybal is een gezonde manier om wat oefening krijgen. Regelmatige lichaamsbeweging is van cruciaal belang voor uw gezondheid, omdat het helpt om je hart in goede staat, evenals het helpen om ziekten en aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes type 2 te voorkomen. Het spelen van volleybal op een regelmatige basis is een manier om uw lichamelijke activiteit te verhogen, die u zal helpen fit en afgezwakt, maar ook gezond en energiek te krijgen. Regelmatige lichaamsbeweging ook kan helpen afweren depressie en verhoging van gevoelens van geluk en welzijn.

Hand-oog coördinatie

Volleybal moet u letten op de bal, zodat u uw armen en handen kan gebruiken in contact met de snel bewegende volleybal te komen om te sturen vliegen over het net. Bob Miller merkt in zijn boek, "The Volleyball Handbook," dat het leren volleybal vereist vaardigheden die u helpen verbinden met de bal en bewegen op een manier die u in staat om te voorkomen dat de tegenpartij van de lijn halen punten.

Sociale interactie

Volleybal vereist dat je werkt met een team om punten te scoren en houdt het andere team uit te winnen. Dit vereist dat u goed werken met uw team en geeft u waardevolle kansen om sociaal te communiceren met vrienden en kennissen. Regelmatige sociale interactie verhoogt uw gevoel van geluk en helpt je het gevoel alsof je een deel van een groep te werken naar een gemeenschappelijk doel. Tijd doorbrengen met vrienden maakt je ook het gevoel gewaardeerd en geliefd, wat zich vertaalt in geluk.

Sportiviteit

Optreden als onderdeel van een team vereist dat u een goede sportiviteit en hoe om goed te werken met anderen te leren. Volleybal geeft u deze voordelen door te eisen dat u aandacht te besteden aan wat uw teamleden aan het doen zijn, zodat u samen kunnen werken om te anticiperen op de bewegingen van de tegenstander. Het spelen op een team leert ook de waarde van hard werken en eerlijkheid. Volleybal is een competitieve en fysiek veeleisende sport die hangt af van hoe goed je nederlaag accepteren, evenals hoe dankbaar je wint.