De voordelen van Magnesium Gels

De voordelen van Magnesium Gels

Volgens de National Institutes of Health Bureau van voedingssupplementen, magnesium is de vierde meest voorkomende mineraal in het lichaam. De helft van de inhoud in het lichaam wordt gevonden in de botten en de andere helft wordt voornamelijk aangetroffen in de cellen van weefsels en organen. Magnesium serveert een scala aan voordelen en is te vinden in veel verschillende soorten voedsel, maar is ook beschikbaar als een actueel gel vorm. Raadpleeg uw zorgverlener voor volledige informatie over magnesium en de voordelen ervan.

ontgiften

Magnesium gel is een geconcentreerde vorm van magnesium die andere spoorelementen die bijdragen tot magnesium absorptie verhogen door de huid bevat, volgens Wellsphere.com. Het mineraal is nodig voor verschillende natuurlijke processen in het lichaam, maar het is vaak het tekort mineraal in mensen. Ontoereikende magnesium kan bijdragen tot hartziekte, hoge bloeddruk, diabetes, astma, osteoporose en andere aandoeningen, zoals is betrokken bij de ondersteuning van de gezondheid van vrijwel elke cel in het lichaam. Aanbrengen magnesium gel topisch kan de magnesium effectief in het lichaam opgenomen worden en stimuleert de cellen in het lichaam te ontgiften en reinigen zelf. Deze vorm van magnesium helpt ook om het lichaam te beschermen tegen toxische metalen die zich ophopen in de systemen, waaronder aluminium, kwik lood en cadmium.

Muscle Health

Magnesium gel bevat meestal magnesium chloride, dat is een van de meest gemakkelijk geabsorbeerd vormen van de minerale Volgens Veritas International Medical Association. Magnesium chloride, plaatselijk aangebracht, is de meest efficiƫnte afgiftesysteem van de minerale en heeft verschillende voordelen voor de gezondheid spieren en pijn. Actuele toepassingen van het mineraal kan behandelen en het verbeteren van spierpijn, krampen en vermoeidheid. Magnesium gel werkt snel om de minerale leveren via de dunne huid en in de klieren, lymfevaten en bloed, om ontsteking te verminderen en weefselregeneratie bevorderen. Reguliere behandeling kan ook helpen om de flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen, wat vooral gunstig voor sporters, coaches en artsen dat sport geneeskunde uit te oefenen blijkt te verhogen.

Mentale gezondheid

Magnesium gel kan tevens profiteren geestelijke gezondheid, regelmatige toepassingen kunnen helpen verminderen en depressie te voorkomen, volgens de magnesium Website Bibliotheek. Cortisol is een hormoon geproduceerd door de bijnieren en helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Bijnieren meestal cortisol overproductie tijdens stressvolle situaties, resulterend in een verlaging van het vermogen van het lichaam om magnesium te behouden. Regelmatige magnesium gel toepassingen op de huid kan helpen de bijnieren en cortisol hormonen in evenwicht te houden, waardoor stress te verminderen en voorkomen geassocieerde depressie. het vermogen van de minerale om bijnierfunctie ondersteunen geeft een antidepressivum, die kunnen bijdragen tot vermindering en hyperactiviteit, nervositeit en mentale verwarring te voorkomen.