De voordelen van het gebruik van een Stability Ball als Chair

De voordelen van het gebruik van een Stability Ball als Chair

Een recente trend in kantoor op basis van fitness is voor werknemers om te zitten op een stabiliteit bal in plaats van een stoel. Voorstanders tout dat dit zal helpen bij het bouwen en werk je core-spieren terwijl u werkt. Het is echter belangrijk om te bepalen of de voordelen van het gebruik van een stabiliteit bal als een stoel zijn genoeg voor u om de overstap te maken.

Functie

Volgens MayoClinic.com, met behulp van een stevig opgeblazen stabiliteit bal kan een manier om een ​​beetje van fitness te nemen in uw dagelijkse routine. Zittend op een stabiliteit bal raadt u aan om een ​​betere houding en core sterkte. Het zal ook een grotere bewegingsvrijheid geven je als je gezeten hebt.

voordelen

In een studie uitgevoerd bij State University of New York Buffalo, vonden de onderzoekers dat mensen die op de stabiliteit ballen zat verbrand 4,1 keer meer calorieën per uur dan degenen die in een bureaustoel zat. Hoewel dit niet klinkt als veel, het voegt tot meer dan 160 extra verbrande calorieën per week en 640 extra calorieën verbrand elke maand. Met behulp van de standaardformule van 3500 calorieën verbrandt 1 pond vet, dit komt neer op meer dan 2 pond. vet per jaar voor een typische kantoormedewerker.

overwegingen

Een studie uitgevoerd door Kelly Jo Baute, een onderzoeker in de Indiana Ergonomie lab aan de Indiana University School of Health, Lichamelijke Opvoeding en Recreatie, bleek dat het gebruik van een stabiliteit bal als een stoel niet alleen beïnvloed kern spieren van het onderwerp, maar ook hun beenspieren. Wanneer de patiënten bereikt voor typische voorwerpen op hun bureau, zoals een glas water of een nietmachine, de spieren in hun andere been, met inbegrip van de hamstring en scheenbeen spieren, gecontracteerd.

misvattingen

Veel mensen geloven dat zittend op een stabiliteit bal kan helpen als je een slechte rug. Echter, Dr Edward Laskowski, een fysische geneeskunde en revalidatie specialist met de Mayo Clinic, beweert dat dit niet waar is. In plaats daarvan, Dr. Laskowski beveelt aan dat mensen met een slechte rug kiezen voor een goed passend ergonomische stoel om je rug te ondersteunen.

Waarschuwing

Met behulp van een stabiliteit bal te veel te snel kan leiden tot verwondingen. Baute raadt u aan de opbouw van uw tijd op de bal langzaam, zodat je spieren gebruikt om de positie te worden.