De voordelen van Cherimoya

De voordelen van Cherimoya

Afkomstig uit Zuid-Amerika, cherimoya heeft een aangename smaak die doet denken aan aardbeien, bananen en kokos. Haar sappige wit vruchtvlees maakt het een aangename snack gegeten op zijn eigen. Hoewel veel calorieën op 176 calorieën per fruit, het komt vol met voedingsstoffen. cherimoya toe te voegen aan uw dieet om te profiteren van de vezels, mineralen en vitamine inhoud.

Voedingsvezels

Cherimoya komt geladen met nuttige voedingsvezels - een soort koolhydraten dat een aantal voordelen voor de gezondheid biedt. Het consumeren van een dieet rijk aan vezels beschermt je tegen verschillende soorten van chronische ziekten, met inbegrip van type 2 diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. Het kan ook verminderen uw risico op borstkanker. Elke Cherimoya vrucht bevat 7 gram voedingsvezels - 18 procent van de dagelijkse inname van aanbeveling voor de mannen en 27 procent voor vrouwen, volgens dieetvoorschriften vastgesteld door het Institute of Medicine.

Kalium en koper

cherimoya toe te voegen aan uw dieet en je zult ook de voordelen van de koper en kalium oogsten. Uw lichaam kalium koolhydraten metaboliseren en steunt op koper voor energieproductie. Zowel kalium en koper bevordert ook de hersenfunctie - kalium helpt je zenuwen sturen elektrische signalen, terwijl de koper van uw lichaam helpt synthetiseren chemische stoffen die signalen tussen zenuwcellen relais. Elke cherimoya bevat 674 milligram kalium - 14 procent van de aanbevolen dagelijkse inname - en 162 microgram van koper, of 18 procent van je dagelijkse inname van koper aanbeveling van het Institute of Medicine in te stellen.

Vitamine C

Cherimoya helpt u ook consumeren meer vitamine C. Elke vrucht bevat 30 milligram vitamine C en biedt 40 en 33 procent van het Institute of Medicine-aanbevolen inname voor vrouwen en mannen, respectievelijk. Vitamine C brandstoffen collageen - een proces dat cruciaal is voor het behoud weefsel sterkte - en werkt als een antioxidant weefselschade bestrijden. Het helpt je ook chemicaliën die nodig zijn om de hersenen communicatie te produceren en kan een rol spelen in het cholesterol metabolisme spelen.

Presenteren Tips en ideeën

Scheid de cherimoya vlees uit de huid en zaden te worden geconsumeerd. Gebruik blokjes cherimoya in uw fruitsalades of fijn hakken cherimoya samen met ananas, salsa en verse koriander voor een smaakvolle zelfgemaakte salsa. Als alternatief, paar cherimoya met andere vruchten in zelfgemaakte smoothies - het werkt vooral goed met een licht zure vruchten, zoals kiwi en frambozen. Indien gewenst, voeg meer nutritionele waarde aan uw cherimoya smoothies door het toevoegen van noten boter, eiwitpoeder, lijnzaad of Griekse yoghurt.