De voordelen van Aloë Vera Tea

De voordelen van Aloë Vera Tea

Een gemeenschappelijke kruidenmiddel en holistische behandeling, aloë vera thee heeft vele nutritionele voordelen als het gaat om een ​​gezonde levensstijl. Aloë vera thee komt van het sap van een aloë plant. Deze plant groeit in warme omgevingen en kan worden gebruikt om vele dingen van zonnebrand te behandelen tot spijsverteringsproblemen. Zorg ervoor dat u contact opnemen met uw arts voordat u een kruiden-supplementen, zoals aloë vera thee.

Hoe Aloë Vera thee wordt gemaakt

Aloë vera wordt vaak gebruikt in zijn ruwe vorm door alleen opensnijden van een blad en de gel in het getroffen gebied. Om deze plant te maken in een thee, wordt het sap gedroogd en vervolgens ondergedompeld in water. Bereid aloë vera thee wordt vaak in reformwinkels verkocht per gallon.

Wat Aloë Vera thee wordt gebruikt voor

Aloë vera thee kan worden gebruikt voor veel verschillende aandoeningen. De thee kan dienen als een wassen ogen en wonden, of bepaalde spijsverteringsstoornissen behandelen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van brandwonden en verlichting van de symptomen van overmatige blootstelling aan de zon door overgieten thee op het getroffen gebied. Aloë kan ook helpen bij de behandeling van huidaandoeningen zoals uitslag of insectenbeten.

De vele voordelen

Aloë vera is gebruikt als een remedie voor duizenden jaren, en wordt nog steeds vaak gebruikt vandaag. constipatie. Toepassingen voor aloe vera thee variëren van het verlichten van constipatie en de behandeling van hoge cholesterol en buikpijn, op de reglementering van de bloedsuikerspiegel bij diabetici.

Mogelijke bijwerkingen

Naast de voordelen van aloë vera thee, zijn er verschillende bijwerkingen die bij gebruik van de installatie. Aloë vera buikkrampen en pijn vanwege zijn laxerende effecten op het lichaam. Hoewel er niet genoeg gegevens om onomstotelijk te bewijzen deze effecten, de consumptie van de latex van de plant is ook in verband gebracht met schade aan de nieren en miskramen, en staat genoteerd als een mogelijke kankerverwekkende stof door de National Institute of Health MedlinePlus. De meeste symptomen presenteren zich bij hoge doses, of ongeveer een gram per dag, volgens het National Institute of Health Medline Plus.