De voordelen en bijwerkingen van Gotu Kola

Gotu Kola, een herbal supplement, kan therapeutisch behandeling van vermoeidheid, geheugenverlies, griep en verkoudheid, misselijkheid, zweren, urineweginfecties, diabetes, leverproblemen, diarree, depressie en angst. Dit kruidensupplement is geen goedkeuring van de Amerikaanse Food & Drug Administration als een medicijn ontvangen, echter. Voordat u een nieuwe kruiden-supplementen, contact op met uw arts. Mensen die gebruikmaken van deze herbal supplement kan bijwerkingen.

Het behandelen van Vermoeidheid

Deze herbal supplement kan helpen om de behandeling van uw vermoeidheid. Moe en gebrek aan energie doet u niet helpen bij het omgaan met alledaagse taken. Als je vermoeid voelen zich vaak zonder al te veel werk, spelen of sporten, kunt u enig voordeel van Gotu Kola supplementen te vinden.

behandeling van depressie

Gotu Kola kan ook helpen om de symptomen van psychische depressie te verminderen, Drugs.com aangeeft. Depressie kan echter voorkomen als een ernstige bedreiging voor je mentale toestand en het leven, dus bespreken grondig met uw arts of psychiater de mogelijkheden en gevolgen van het gebruik van een kruidenmiddel zoals gotu Kola in uw behandeling. Uw zorgverzekeraar zou willen goedgekeurde medicijnen voor uw betere gezondheid voor te schrijven, maar ook kan uw gebruik van Gotu Kola te keuren als een aanvullende vorm van behandeling.

De behandeling van diabetes

Diabetes, een stille moordenaar samen met een hoge bloeddruk, kunnen veel gezondheidsproblemen leiden tot hogere risico's voor je wordt. Drugs.com geeft aan dat herbalists gotu Kola hebben verstrekt als een kruiden behandeling voor diabetes. Door uw inspanningen om hulp te krijgen voor diabetes met dit kruidensupplement u kan uw bloedsuikerspiegel te verlagen en gezonder voelen. Gevoel gezonder en gelukkiger wordt geleverd met het stabiliseren van een hoge bloedsuikerspiegel. Ten eerste, in overleg met uw arts voordat u begint dit herbal supplement.

maag Irritatie

Je maag kan geïrriteerd wanneer u de gotu Kola supplement te nemen, de American Cancer Society meldt. U kunt ziek of misselijk bij het zien van voedsel te voelen. Tenzij maagirritatie en misselijkheid blijven bestaan, mag u geen hulp van uw arts nodig. Echter, als dit gevoel van ziek blijft, raadpleeg dan uw arts om advies en behandeling als dat nodig is. U moet dit supplement stoppen totdat u spreken met uw arts.

Slaperigheid

Slaperigheid, een neveneffect van Gotu Kola, kan ertoe leiden dat u slaap nodig, de American Cancer Society aangeeft. Je moet een voertuig rijden als sufheid. Zo'n neveneffect zal in het algemeen alleen voorkomen als je een tolerantie voor de toeslag te ontwikkelen, dan moet het verdwijnen. Als dit aanhoudt, vraag dan uw arts over het.

Foto-gevoeligheid

Gevoeligheid voor de zon kan optreden als een neveneffect van gotu kola, de American Cancer Society meldt. De zon kan helderder dan normaal in je ogen voelen, en je kan gemakkelijker branden in het zonlicht. Het dragen van een zonnebril, shirts en zonnebrandcrème met lange mouwen kan helpen.