De top vijf van meest effectieve Diet Drugs

De top vijf van meest effectieve Diet Drugs


De veiligste manier om gewicht te verliezen is door middel van oefening en een gezond dieet, zeggen de Mayo Clinic. Echter, er zijn mensen die langzaam stofwisseling of gevorderd stadium van obesitas ervoor zorgen dat ze hulp nodig hebben om te springen start hun gewichtsverlies. Dat is wanneer artsen wenden tot dieetpillen. Zelfs dan, de Mayo Clinic waarschuwt dat dieet pillen zijn een aanvulling op veranderingen in levensstijl, geen vervanging voor hen. Dat gezegd zijnde, artsen hebben een aantal nieuwe geneesmiddelen voor gebruik op korte termijn die hoop bieden aan mensen die behoefte hebben aan hulp --- in het bijzonder voor patiënten met obesitas.

Xenical

Xenical, en de lage dosis tegenhanger Alli, zijn ontworpen met de zwaarlijvige patiënt in het achterhoofd. Ze blokkeren de afbraak en absorptie van vet opgenomen voedsel --- die plaats passeert het spijsverteringskanaal geheel en wordt uitgescheiden via de stoelgang. Sommigen beweren is het belangrijk om ook de inname van vetten te verminderen, terwijl het gebruik van de drug, omdat de resulterende ontlasting los en vettig kan zijn. Klinische studies tonen patiënten die Xenical verliest gemiddeld 12 tot 13 pond. per jaar, waarvan de meeste optreedt tijdens de eerste zes maanden. Terwijl Xenical is klinisch bewezen dat de resultaten van meer dan een zwaarlijvige patiënt kan meestal verwachten, dieet en lichaamsbeweging zijn noodzakelijk voor meer substantieel gewichtsverlies te produceren.

Phentermine

Artsen vaak trekken phentermine uit hun prescriptieve arsenaal. Het heeft een lange staat van dienst als een effectieve eetlustremmer. Phentermine tricks het deel van de hersenen dat de eetlust regelt laten denken dat het vol. Het resultaat is een minder honger patiënt. Op hetzelfde moment, deze strategie werkt het beste wanneer phentermine gebruikers slimme voedingskeuzes. Het is ook niet bedoeld voor langdurig gebruik. Patiënten moeten profiteren van hun tijd in beslag nemen op de medicatie om vooruitgang met hun gewichtsverlies te maken en veranderen hun levensstijl om te voorkomen dat het herwinnen van het gewicht. Phentermine is beschikbaar in generieke vorm, waardoor het een van de lagere kosten dieet drugs en betaalbaar voor onverzekerde patiënten.

Meridia

De gepatenteerde drug, Meridia (waarvan de chemische naam is sibutramine) is niet zo betaalbaar als de andere opties, maar helpt patiënten verliezen 5 tot 10 procent meer gewicht dan ze zouden met een dieet en lichaamsbeweging alleen. Meridia richt ook de eetlust van de hersenen, waardoor het het gevoel van vol te maken. Vanwege de kortere track record, sommige artsen de voorkeur aan het te gebruiken met jongere patiënten met een lager risico op hart-en vaatziekten en andere medische complicaties.

Geconjugeerd linolzuur (CLA)

Geconjugeerd linolzuur (CLA) is een over-the-counter "nutraceutical" begroet door aanhangers van de natuurlijke geneeskunde en supplementen als een van de weinige natuurlijke dieet pillen beschouwd als "mogelijk effectief" door de Amerikaanse Food and Drug Administration. CLA wordt gevonden in vlees en zuivelproducten. Wanneer geëxtraheerd en verteerd in geconcentreerde doses is aangetoond om lichaamsvet te verminderen. Echter, klinische studies nog niet aangetoond of het effectief is voor gewichtsvermindering. Velen beweren dat wat minder lichaamsvet moet leiden tot gewichtsverlies en dus het blijft populair als een natuurlijke dieetpil. CLA heeft het extra voordeel van veilig worden geacht door de FDA.

amfetaminen

Amfetaminen gevaarlijk om te gebruiken, omdat ze verslavend zijn. Uw middelbare school drugsmisbruik programma heb je gewaarschuwd tegen hen. Echter, amfetaminen zijn effectief dieet drugs. Ze zijn ook legaal in over-the-counter vormen gevonden in een drogisterij. Zelfs artsen voorschrijven amfetaminen af ​​en toe wanneer ze het gevoel de situatie passend is en dat ze effectief kunnen hun patiënten te monitoren. Amfetaminen zijn krachtige stimulerende middelen die eetlust onderdrukken, verhoging van de energie niveaus en verhoging van spiercontracties, die op hun beurt meer energie te verbranden. Ze worden echter ook wel bekend als "boomerang" drugs als gebruikers vaak te herwinnen gewicht zodra ze stoppen met het innemen van hun pillen. Dit leidt natuurlijk tot de neiging tot verslaving.