De Top 10 Road Bicycles

De Top 10 Road Bicycles

Er zijn honderden keuzes als het gaat om het upgraden van uw fiets, maar het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen merken en opties. Racefietsen zijn meestal onderverdeeld in twee basismodellen: drop-bar stuur of flat-bar stuur. Of u nu net begint of een wielrenner, is het belangrijk dat u de juiste stijl en pasvorm voor je onderzoek. Elke fiets is niet gemaakt voor elke rijder, maar de redactie van "Fietsen" magazine nam het op zich om het testen van verschillende modellen die maakten hun 2013 "best of" lijst om hun duurzaamheid, prestaties en prijs.

Veelzijdige Keuzes voor Beginners

Als je nieuw bent in de wielerwereld, kunt u het meest profiteren van een fiets die veelzijdig stuur posities, bandenopties, strakke breken en verbeterde stabiliteit heeft. Specialized Allez Sport Compact kunt u uw stuur aan te passen naar believen om de pasvorm en het comfort die geschikt is voor u te vinden. De Nors Straggler heeft een variabele band opties om een ​​stabiele, solide racefiets dat de paden en de weg kan nemen met evenveel comfort te creëren. Ten slotte is de Jamis Ventura Comp biedt een carbon vork gestuurd en solide gearing componenten aan een comfortabele rit naar nieuwe weg liefhebbers te brengen en biedt een strak remmen en verbeterde stabiliteit voor nieuwe renners.

Fietsen voor zware omstandigheden

Fietsen gebouwd om te stuiteren over ruw terrein onder de Scott Plasma 30, de Pinarello Rokh Force / Rival en de Focus Cayo. De Scott is een geweldige-tijdrijden fiets met een full-carbon voorvork die is gemaakt voor precies schakelen. De Rokh lijkt te glad uit ruwe paden met zijn lange wielbasis om de stabiliteit toe te voegen. De Cayo kan worden aangepast vanaf een standaard lijst variabele rit opties bieden, allemaal met ontvankelijke behandeling op meerdere terreinen.

Fietsen voor lange ritten

Twee opties lenen zich bijzonder goed om afstand ritten - één van All City en één van Raleigh. Laat je niet voor de naam van de All City Mr Pink gek houden - deze stalen frame schoonheid heeft een gesjouwd gevorkte kroon en voldoende fender afstand tot veelzijdigheid lenen voor lange ritten geven u dat klassieke look tijdens het uitvoeren met moderne technologie. Je hebt waarschijnlijk reed een Raleigh opgroeien, maar dit is niet langer uw fiets jeugd bedrijf. De Raleigh Militis 3 heeft een 11-speed Ultegra aandrijving, die een grote duurzaamheid en macht op de bergop beklimmingen betekent. Deze fiets is comfortabel, stabiel en een uitstekende optie voor mensen op zoek naar een fiets die u kunt nemen op de lange afstand ritten met een sterke acceleratie en reactievermogen.

Bikes for Speed

Als u op zoek bent naar een fiets gebouwd voor snelheid, rekening houden met de Cervelo R3 105 of de Scott Speedster S30. De Cervelo is een fiets die kunnen overtuigen om over te steken van casual rijder weekend racer met zijn stijve frame en ontvankelijke behandeling ontworpen om u door te drukken die momenten je jezelf te duwen. Het Scott werd gebouwd met vorm en functie in het achterhoofd; deze racer is voorzien van Shimano Tiagra onderdelen gecombineerd met een lichtgewicht carbon vork, het creëren van een fiets bedoeld om te draaien in comfort.