De symptomen van een diabetische Inbeslagneming

Een diabetische aanval kan worden veroorzaakt door een hoge bloedsuikerspiegel of lage bloedsuikerspiegel. Gemengde signalen van hersencellen aanvallen vergelijkbaar zijn met die die worden veroorzaakt door hoofdletsel of hoge koorts. Deze aanvallen kunnen leiden tot coma, convulsies of de dood indien onbehandeld, maar er zijn manieren om te vertellen als iemand ervaart een diabeticus beslag op tijd om medische hulp te zoeken.

Veelvoorkomende symptomen

Veel voorkomende symptomen van diabetische aanvallen zijn vergelijkbaar met symptomen van epileptische of andere soorten aanvallen. Spieren kunnen trillen of eikel en aanscherpen. Als iemand een aanval houdt een sigaret of een drankje, kunt u niet in staat zijn om het uit hun hand te verwijderen wanneer hun spieren stijf geworden. Lichaamsdelen kunnen gevoelloos geworden, en de persoon die de inbeslagneming kunnen klagen over duizeligheid, zweten, vermoeidheid en hoofdpijn.

Night Time Diabetische Epileptische aanvallen

Er zijn vele redenen waarom de bloedsuikerspiegel te laag of te hoog oploopt, en een van hen kan diabetes leiden tot epileptische aanvallen. Epileptische aanvallen komen vaak 's nachts wanneer de bloedsuikerspiegel laag is. Meestal, de persoon wakker en wekt een ander voordat het te ver voortschrijdt. Ze kunnen werpen dekens en vraag een koud washandje of misselijk. Soms is iemand die 's nachts aanvallen niet wakker worden en de enige tekenen dat ze hadden een zijn hoofdpijn in de ochtend, vochtige vellen van nachtelijk zweten en een hoge bloedsuikerspiegel.

misvattingen

Huid kan erg bleek en klam geworden. Een persoon die een diabetische aanval kon pijn op de borst hebben, paniekaanvallen en brede stemmingswisselingen. Ze kunnen lijken volledig alert, maar zijn helemaal niet bewust of gedesoriënteerd. Ze konden geuren ruiken of zien heldere lichten die er niet zijn. Gedrag zou ongebruikelijk zijn en geheugenverlies is niet ongewoon. Er kan verlies van gevoel in aanvulling op gevoelloosheid en tintelingen, en een gebrek aan coördinatie. Sommige mensen met diabetische toevallen lijken dronken, met onduidelijke spraak en verlies van motorische coördinatie.

Tijdsspanne

Sommige diabetische aanvallen duren slechts een paar momenten terwijl anderen doorgaan tot medische hulp arriveert. Symptomen kan net zo vaag als staren of knipperen, of zo sterk als gewelddadig stuiptrekkingen zijn. Volgens de diabetische steunprogramma eilandjes of Hope, iemand met een grand mal aanval kon roepen, flauwvallen, naar beneden vallen en verwonden zichzelf.

Preventie / Solution

Wanneer iemand een van de symptomen van diabetische inbeslagneming toont, moet onmiddellijk medische hulp worden gezocht. Test haar bloed met een glucosemeter. Als de bloedsuikerspiegel laag is, kan honing of siroop in het tandvlees worden geplaatst. Veel diabetici gebruik maken van een glucose-injectie om de bloedsuikerspiegel te verhogen. Als de bloedsuikerspiegel te hoog is, kan extra insuline worden gegeven om deze te verlagen.

Waarschuwing

Pogingen om zich te voeden iemand met een diabetische aanval moet worden vermeden omdat hij zou kunnen stikken. Probeer niet insuline toe te dienen als je niet weet wat je doet. Mensen die een aanval kan vallen, bang hun lichaam tegen voorwerpen of bijten hun tong.