De specificaties van een SkyGolf SG3

De specificaties van een SkyGolf SG3


De SkyCaddie SG3 vervaardigd door SkyGolf is een afstandsmeter speciaal gemaakt voor golfers dat moment afstanden weergeeft gevaren fairway, draagt ​​en groene doelen. Het toestel voldoet aan de United States Golf Association (USGA) en de Royal and Ancient Golf Club (R & A) uitspraken over elektronische meetapparatuur. De SG3 kan ook worden gebruikt om een ​​handicap volgens de USGA Handicap Manual, besluit 5-1 f / 2 vast te stellen. Het kan worden gebruikt in de concurrentie indien toegestaan ​​door de lokale heersende per USGA regels en besluiten, besluit 14-3 / 0,5.

Technische specificaties

De SkyGolf SkyCaddie SG3 weegt 5,8 oz. Het display is voorzien van 160 bij 120 pixel resolutie. Het model wordt gevoed door twee AA-batterijen voor eenmalig gebruik. Het apparaat is 4,7 inch hoog, 2,2 cm in de breedte en 1,3 cm in de diepte. Het model wordt standaard geleverd met een USB-kabel voor aansluiting op een computer en updaten van software, een heavy-duty riemclip voor draagbaarheid, een handleiding en een snelstartgids.

Belangrijkste kenmerken

De SkyGolf SkyCaddie SG3 heeft een aantal van de belangrijkste functies die IntelliGreen Pro, SkyCaddie QuickVue, IntelliGreen, bal markering, instant afstand metingen om greens en gevaren en instellingen voor maximaal 40 targets per hole bevatten. IntelliGreen toont belangrijke niveaus, contouren, valse fronten en hopen dat de aanpak van de golfer om de groene kunnen beïnvloeden. SkyCaddie QuickVue biedt een virtuele preview van de veiligste wegen van de tee tot de green op groene vorm, afstand, de vorm van het gat en de resterende afstand te nemen. IntelliGreen biedt een adelaar oog van elke groene ongeacht de locatie op de cursus.

Accessoires

Meerdere accessoires zijn verkrijgbaar voor de SkyCaddie SG3. De meerderheid van deze accessoires zijn voor draagbaarheid en bescherming aan een draagtasje omvatten, travel case, lederen tas, montagemogelijkheden en eenheid dekt. In alle gevallen zijn gebouwd om slijtage te voorkomen en scheuren op de SkyCaddie SG3. Een deel van de gevallen zijn gebouwd groot genoeg om alle van de functionele componenten tegemoet aan de lader, USB-kabel en handleidingen bevatten. Accessoires kunnen direct worden gekocht bij de fabrikant. Naast de functionele accessoires, logo kleding beschikbaar is.

systeemvereisten

De SkyGolf SkyCaddie SG3 vereist specifieke software om te functioneren volgens de specificaties van de fabrikant. Consumenten moeten een pc die draait op Microsoft Windows 2000 hebben / XP of nieuwer systeem met een minimum van 256 megabyte RAM-geheugen en 4 megabyte aan beschikbare schijfruimte. Internettoegang en Microsoft Internet Explorer versie 6.0 of hoger is vereist. Aansluiting van het toestel vereist een beschikbare USB-poort en software. Een CD-ROM drive met 2x snelheid kan worden gebruikt voor de installatie van de software.