De seksuele bijwerkingen van het nemen Effexor

De seksuele bijwerkingen van het nemen Effexor


Effexor, ook algemeen bekend als venlafaxine of onder de merknaam "Efexor," een farmaceutische antidepressivum. Het behoort tot de categorie van antidepressiva bekend als serotonine-noradrenaline reuptake inhibitors.

Tijdsspanne

Je zult beginnen te voelen de effecten van Effexor na ongeveer 2 weken tot 1 maand. U kunt ook beginnen te voelen seksuele bijwerkingen gedurende deze tijd.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Seksuele bijwerkingen geassocieerd met Effexor omvatten seksuele disfunctie, abnormale ejaculatie en verhoogde libido. Andere bijwerkingen zijn misselijkheid, slapeloosheid, droge mond, duizeligheid, zweten, verminderde eetlust, hoge bloeddruk en abnormale dromen.

Statistieken

Ongeveer 34 procent van Effexor gebruikers die de gerapporteerde bijwerkingen gemeld seksuele bijwerkingen. Als u het gevoel van de seksuele bijwerkingen zijn opwegen tegen de voordelen van het nemen van Effexor, spreken met uw arts.

Seksuele Side Effects Solutions

Als u last verminderd libido, het eten van voedingsmiddelen zoals tomaten en aardbeien kan helpen bij het verhogen van uw libido. Als alternatief, als je ervaart toegenomen libido, spreken met uw arts over medicijnen die je libido kan afnemen.

waarschuwingen

Gebruik geen seksuele enhancement supplementen in combinatie met Effexor niet nemen zonder eerst te praten met uw arts. Als u een erectie langer dan 6 uur ervaart, neem dan contact op met uw arts.