De resultaten van de Warrior Diet

De resultaten van de Warrior Diet

The Warrior Diet is waarschijnlijk heel anders dan alle andere voeding die je hebt meegemaakt. Deze maaltijd plan kan worden gebruikt voor het verliezen van vet en het verkrijgen van spiermassa, en niet leidt tot het tellen van calorieën of met behulp van zeer restrictieve lijsten van voedsel. Bovendien is de Warrior Diet niet klein, frequente maaltijden nodig --- het eigenlijk ontmoedigt die praktijk. The Warrior Diet stelt voor het aangaan van een "weinig eten fase" voor het grootste deel van de dag, gevolgd door een "te veel eten fase" tijdens de avond. Volgens de officiële website voor de Warrior Diet, zoals een schema stimuleert een optimale hormonale omgeving en verbetert de productie van energie en vetverbranding.

Verbeterde Protein Absorptie

Als je op dieet bent, wordt eiwitinname vaak benadrukt, zoals koolhydraten en vet inname vaak worden ontmoedigd. Veel eiwitbronnen, zoals vlees, kan duur zijn, en de Mayo Clinic suggereert dat eiwitrijke diëten lever- en nieren kan veroorzaken of verergeren bestaande problemen. Ori Hofmekler, oprichter van de Warrior Diet, legt uit dat het eiwit absorptie drastisch verhoogt op deze voeding plan. Dit betekent dat u minder eiwit kan consumeren en nog steeds behouden of te verhogen spiermassa. Echter, Hofmekler heeft vermeld dat een aantal eiwitten die nodig zijn voor het behoud van een goede gezondheid is.

Verbeterde Spier Groei

Bij gebruik in combinatie met lichaamsbeweging, kan de Warrior Diet helpen bij het verbeteren van uw snelheid van de groei van spieren. Dit komt omdat tijdens de training weinig eten fase de anabole kan zijn toegenomen, of spier-gebouw, als reactie op de weerstand oefening. Volgens onderzoek van het november 2009 nummer van het "European Journal of Applied Physiology," opleiding in een nuchtere toestand bevordert een verhoogde respons van genen die helpen bouwen spier. Op basis van dit onderzoek, het uitvoeren van weerstandstraining tijdens de fase weinig eten en dan consumeren koolhydraten en eiwitten binnen 4 uur kan de anabole reactie op de voedingsstoffen te verbeteren.

Verhoogde Daily Energy Uitgaven

Een deel van wat de Warrior Diet effectief maakt is dat het te veel eten fase een groot thermisch effect, dat is de hoeveelheid calorieën je lichaam verbrandt tijdens de vertering en absorptie van voedsel triggers. Omdat het te veel eten fase omvat het consumeren van een grote hoeveelheid voedsel in een korte periode van tijd, je lichaam verbrandt veel calorieën verteren dit voedsel. Maar, zo blijkt uit onderzoek van het november 2009 nummer van het 'Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, "het effect van de verhoogde thermische effect niet alleen van invloed op één maaltijd, maar vertaalt zich in een hoger percentage van de dagelijkse energie-uitgaven in de vorm van verbrande calorieën gedurende een periode van 24 uur. Het verhogen van de energie-uitgaven kan u helpen gewicht te verliezen door het creëren van een calorie tekort.