De negatieve effecten op de gezondheid van het drinken van koffie

De negatieve effecten op de gezondheid van het drinken van koffie

Overzicht

Voor sommigen, koffie is een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven - of als een ochtend pick-me-up, 's middags een energie-booster of gewoon een traktatie tussen de maaltijden. Volgens de National Coffee Association's 2010 survey koffie-drinkende trends, 56 procent van de Amerikanen genieten van een kopje koffie op een dagelijkse basis. Ondanks zijn populariteit, de effecten van deze drank zijn niet altijd positief: Koffie draagt ​​een aantal mogelijke gezondheidsrisico's voor incidentele en toegewijd drinkers gelijk.

cholesterol

Koffie, vooral wanneer ongefilterde kan serum en LDL-cholesterol te verhogen bij sommige individuen. Ongefilterde koffie bevat twee-cholesterol verhogen van stoffen waarvan bekend is als cafestol en kahweol, volgens het Linus Pauling Institute aan de Oregon State University. Hoewel papieren filters verwijder beide stoffen uit gezette koffie, kan de consument de ongefilterde rassen maximaal ervaring om een ​​23 mg / dl stijging van de totale cholesterol en een 14 mg / dl stijging van LDL-cholesterol. Als u een hoog cholesterolgehalte, overweeg dan het beperken of vermijden van ongefilterde koffie en te kiezen voor gefilterde versies plaats.

Bloeddruk

Voor consumenten van cafeïnehoudende koffie, gestimuleerd energie kunnen tegen een vergoeding komen: Cafeïne kan sterk verhogen de bloeddruk niveaus, zelfs voor personen bij wie de bloeddruk is meestal normaal. Het consumeren van volledig cafeïnehoudende koffie kan aanzienlijk verhogen van uw bloeddruk, hoewel sommige mensen gevoeliger zijn voor cafeïne effecten dan anderen. Als u een hoge bloeddruk, de Beperk uw consumptie van koffie tot 24 oz. per dag, en koffie voor fysieke arbeid en zware lichamelijke inspanning - zowel van die van nature de bloeddruk verhogen.

homocysteïne

De consumptie van koffie wordt geassocieerd met een verhoogd homocysteïnegehalte in het bloed - een risicofactor voor hart- en vaatziekten zoals beroerte, hart-en vaatziekten en perifere vasculaire aandoeningen, zegt de Linus Pauling Institute. Hoewel het precieze verband tussen koffie en verhoogde homocysteïne is niet duidelijk, het drinken van vier of meer koppen koffie per dag is waarschijnlijk homocysteïnespiegel meetbaar te verhogen. Degenen die risico lopen op hart- en vaatziekten kunnen profiteren van het beperken van de consumptie van koffie.

uitdroging

Omdat cafeïne is een diureticum, of een stof verhogen van de urineproductie, drinkers van gewone koffie een risico lopen op uitdroging, aldus de website van de Universiteit van Arizona Campus Health. Het aangaan van zware lichamelijke inspanning of leven in een droog klimaat kunt u in het bijzonder gevoelig zijn voor de dehydratatie van effecten van koffie. Coffee consumenten moeten een inspanning leveren om water of andere cafeïne-vrije dranken te drinken volledig gehydrateerd te blijven, vooral tijdens en na het sporten te maken.

cafeïne Intrekking

Voor frequente koffiedrinkers, af te zien van een kopje joe kan meer problemen dan het drinken veroorzaken. Zoals de American Heart Association, legt, kan cafeïne terugtrekking toeslaan 12 tot 24 uur na een regelmatige koffiedrinker laatste verbruikt cafeïne. Gekenmerkt door hoofdpijn, vermoeidheid, depressie, angst en slaperigheid, cafeïne terugtrekking verdwijnt meestal binnen 48 uur of zodra een koffiedrinker krijgt zijn cafeïne fix.