De meest effectieve Weight Loss Diets

Low-carb diëten zijn steeds populairder onder de duizenden diëten die er zijn. Dit komt omdat low-carb diëten doel wat energie je metabolisme brandwonden, wat resulteert in sneller en effectief gewichtsverlies. Het Atkins-dieet, het South Beach dieet en het Dieet van de Streek zijn alle populaire en effectieve low-carb diëten die beloven om u te helpen die ongewenste ponden schuur.

Het Atkins-dieet

Het Atkins-dieet is een dieet dat is gericht op het elimineren van slechte koolhydraten, zoals suiker en bloem, uit je dieet. Dit dieet werkt omdat in plaats van uw stofwisseling brandende glucose, is het verbranden van opgeslagen vet. Het Atkins-dieet bestaat uit vier fasen, inclusief inductie, lopende gewichtsverlies, pre-onderhoud en levensduur onderhoud, waar het dieet een deel van je leefgewoonten te maken. Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het Atkins-dieet. Er wordt gesuggereerd dat je aangaat is matige fysieke activiteit in combinatie met het eten van goede koolhydraten, fruit, groenten, noten, vezelrijke voedingsmiddelen en volle granen. Het Atkins-dieet zal je gezond en energiek te maken.

De South Beach dieet

Het South Beach dieet is een partij als het Atkins-dieet, maar er zijn enkele verschillen. Het idee van dit dieet is om slechte vetten en koolhydraten te vervangen door goede vetten en koolhydraten. Koolhydraten zorgen voor een boost in de bloedsuikerspiegel, en het South Beach dieet elimineert deze processen en suikerhoudende voedingsmiddelen uit je dagelijkse inname, ze te vervangen door gezonde voeding zoals groenten en volkoren granen. Zoals voor slechte vetten, het South Beach dieet herstelt ze met voedingsmiddelen rijk aan onverzadigde vetten en Omega-3 vetzuren, zoals die gevonden in mager vlees en vis. Dit dieet is verdeeld in drie fasen die ongezond en onnodige eten te elimineren uit je dieet. De laatste fase van het dieet verwacht dat u de voeding van uw levensstijl te maken. Er zijn geen verboden voedsel in het South Beach dieet.

Het dieet van de Streek

De Zone dieet is een zeer effectief dieet, waar geen voedsel verboden is, dat is de reden waarom veel mensen genieten van dit dieet en verliest veel gewicht van. Dit dieet bestaat uit een verhouding van 30 procent eiwitten, koolhydraten 40 procent en 30 procent vet. Deze verhouding regelt de productie van insuline van uw lichaam. Insuline is een hormoon dat het lichaam vertelt vast te houden aan voedingsstoffen, zodat die controle heeft over deze kun je controle over wat voedingsstoffen blijven en te gaan. Te veel insuline zal koolhydraten omgezet in vet, vervolgens op te slaan die koolhydraten rond de verschillende gebieden van uw lichaam. Het dieet van de Streek maakt specifiek uw lichaam koolhydraten richten en die te gebruiken als energie, in plaats van vetten of eiwitten als energie. Op de Zone dieet, moet je calorieën te tellen. Maaltijden mag niet meer dan 500 calorieën en snacks mag niet meer dan 100 calorieën. Op de Zone dieet, moet je verbruikt veel fruit, groenten, noten en eiwitten. Je moet ook verbruiken acht glazen of meer water per dag, en vermijd bewerkte voedingsmiddelen of voedingsmiddelen met veel zout.