De meest effectieve manieren om zich te ontdoen van Zwarte weduwen

De meest effectieve manieren om zich te ontdoen van Zwarte weduwen


Zwarte weduwe spinnen zijn bekende en zeer gevreesd. Misschien is het gevolg van hun felle, aparte look van glanzende zwarte lichamen met een rode zandloper markering op de rug of hun beet, die een neurotoxische eiwit gif in hun slachtoffers releases. Hoewel zwarte weduwen niet bekend om agressief gedrag, zullen ze bijten als bedreigd. Als u woont in de buurt van kleine kinderen of ouderen, kan het best zijn om effectieve methoden te zoeken in het elimineren van zwarte weduwe spinnen om eventuele potentiële problemen te voorkomen.

het huis te beschermen

Bescherm uw huis door het houden van zwarte weduwe spinnen uit. De enige manier om zich te ontdoen van hen is om ze weg te houden. Controleer de buitenkant van uw huis en de stichting, inspecteren op barsten en kleine spleten. Verzegelen deze gaten en het voorkomen van toekomstige spin besmettingen. Vervang alle oude en gescheurd raam schermen te elimineren alle toegangen tot de woning. Stapel nooit brandhout tegen het huis. Je zou onbewust leiden tot een zwarte weduwe spin in het huis.

Het schoonmaken van het huis

Zwarte weduwen moeten insecten te eten; ze niet binnen komen als er geen voedselbron. Vrouwelijke zwarte weduwen willen blijven in hun web: Ze vangen voedsel in het web; ze eten in het web. Als je de insecten in uw huis te elimineren, zul je de zwarte weduwe bevolking te elimineren. Regelmatig stofzuigen uw huis, stof rond de ramen en declutter opslag gebieden waar spinnen kunnen verbergen. Als je elimineren die schuilplaatsen, zult u voorkomen dat zwarte weduwe spin besmettingen.

Handmatig zoeken

Zwarte weduwen liever het donker en de stilte. Gemeenschappelijke zwarte weduwe gebieden bestaan ​​uit kleine gaatjes die worden gebruikt door knaagdieren, houten palen, kruipruimtes of garages. Als zwarte weduwen zijn in het huis, ze maken het algemeen broedplaatsen achter of onder meubilair en in een donker hoekje. Helaas is de meest effectieve manier om zich te ontdoen van de zwarte weduwe spinnen is door het vinden van hen en stofzuigen ze sinds hun zachte lichaam het proces niet kunnen overleven. Zorg ervoor dat u zware handschoenen en lange mouwen shirts terwijl je dit doet dragen. Dit is de enige effectieve manier om ervoor te zorgen dat u zich te ontdoen van de eieren en de spin te krijgen.

insecticiden

Insecticiden worden gebruikt om de zwarte weduwe bevolkingscontrole voor een korte tijd. De sprays niet over een langdurig effect, wat betekent dat je niet echt het wegwerken van hen. Maar het kan handig zijn als je de buitenkant van uw huis te spuiten voordat koud weer raakt uw buurt. Dit is het moment waarop alle spiders onderdak in huizen zoeken. Dus spuit de insecticiden rond de buitenkant of uw huis als een barrière behandeling, en zich richten op deuren en ramen.