De Maltodextrin Diet

De Maltodextrin Diet

Als een atleet, je lichaam nodig heeft meer calorieën dan de meeste mensen doen. De meeste van die calorieën afkomstig zijn uit koolhydraten bronnen en u kan nodig zijn om tanken tijdens de oefening bij het trainen van lange afstanden. Hoewel de meeste atleten belasting op solide koolhydraten voorafgaand aan uit te oefenen, de meeste voorkeur vloeistof tijdens de inspanning. Maltodextrine levert langdurige energie die kan helpen bij het verhogen van de prestaties en de activiteit.

Identificatie

Volgens Dr. Jason Barker, maltodextrine is een kunstmatig geproduceerde lange keten koolhydraten gemaakt op basis van de toepassing van zuren maïzena, die tot breekt in halflang molecuul ketens. Door deze structuur wordt maltodextrine geclassificeerd als complexe koolhydraten in plaats van een eenvoudige koolhydraten zoals glucose. Het kan ook worden aangeduid als glucosepolymeren op sommige producten.

toenemende Calorieën

Het consumeren genoeg calorieën om maximale prestaties te ondersteunen tijdens de oefening vormt een uitdaging bij het drinken van geconcentreerde oplossingen. Aangezien een typische sportdrank bevat ongeveer 100-125 calorieën en suiker oplossing van 6 procent, kunt u uw calorie-inname te verhogen. Er wordt echter een toename boven 8 procent suikeroplossing leiden tot een langzamer maaglediging en kan krampen, diarree en andere gastro-intestinale problemen. Vandaar dat maltodextrine kunt u meer calorieën binnen een bepaalde volume te pakken.

Maltodextrine Sportdranken

Maltodextrine is commercieel verkrijgbaar in de vorm van speciale sportdranken en gels die meer calorieën dan typische sportdranken. Voorbeelden zijn Extran en Carbo Gain, die meer dan 400 calorieën per fles bevatten. Maltodextrine komt ook in een poedervorm formaat dat is over het algemeen minder duur zodat u uw eigen oplossing te maken en voeg uw eigen smaak, maar kan problemen met de oplosbaarheid te hebben. Het is echter relatief smakeloos in zijn natuurlijke vorm en de kosten minder dan $ 1 per pond met een houdbaarheid van twee jaar vanaf december 2010.

Voordelen van maltodextrine

Hoewel koolhydraatrijk voorafgaand aan een evenement zorgt voor extra glycogeen opslag is een aanvulling nodig om 03:58 uur. Maltodextrinen bieden weinig calorieën, veel koolhydraten energie met lage osmolariteit. Terwijl vruchtensappen en platte soda bevatten een hoog suikergehalte die gastro-intestinale klachten veroorzaken, maltodextrine heeft minder kans op het veroorzaken maag problemen.

Op zoek Beyond Maltodextrin Alone

Hoewel maltodextrine levert een groot aantal calorieën in een lage concentratie, een combinatie van maltodextrine en fructose helpt de bloedsuikerspiegel stabieler houden, een meer consistente energiebron tijdens lichamelijke inspanning. Volgens Smart suppletie, terwijl maltodextrine levert langdurige energie, fructose maakt vroegtijdige brandstof, waardoor het lichaam de energie om prestaties te verbeteren gebruiken.