De makkelijkste manier om een ​​platte buik Get

Een slanke of een platte buik is gewenst door velen. Maar als gevolg van verschillende factoren, het wegwerken van de buik gewicht en het onderhoud van een platte buik moeilijk blijkt. Echter, er zijn manieren om een ​​kleinere maag te bereiken. Net als de meeste fitness-programma's, consistentie en vastberadenheid is de sleutel tot het verliezen van gewicht - en het houden van het af. Stok met een routine en voordat je het weet, heb je een slanker maag en een beter lichaam te hebben.

Get Moving and Exercise

Omdat buikvet een belangrijke rol in de maag gewicht speelt, het verliezen van gewicht is een geliefde manier om een ​​platte buik te krijgen. Het laten vallen van pond in de buik vereist lichamelijke activiteit. Dit kan onder meer deel te nemen aan sport, naar de sportschool, joggen of wandelen in uw buurt of het plegen van de kern oefeningen (pilates en crunches). Niet alleen zal je verliest buik vet en een slankere buik te bereiken. Maar u zult gewicht te laten vallen in andere gebieden van uw lichaam, zoals de armen en dijen. Wat meer is, kunnen regelmatige activiteit depressie te verlichten en te voorkomen dat een groot aantal ziekten (diabetes, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten). Hebben op ten minste 30 tot 60 minuten activiteit drie keer per week.

Verander uw eetgewoonten

De oefening is zinloos, tenzij u uw eetgewoonten te veranderen en verwijderen van bepaalde voedingsmiddelen uit je dieet. U kunt een gezond gewicht te behouden door het consumeren van tussen de 1.700 en 2.000 calorieën per dag. Een hogere calorie-inname leidt tot overgewicht. En vaak, extra ponden vestigen in de buik het creëren van een grotere buik. Verlaag uw calorie-inname en eet ongeveer 500 minder calorieën per dag. Als oefenen en branden minstens 250 calorieën per dag, vermindering van uw calorieën door 250 per dag. Op zijn beurt, zult u verbruikt 3.500 minder calorieën per week en verliezen ongeveer een pond. Het krijgen van een plattere buik ook betrekking heeft op het beperken van uw inname van vet voedsel en geraffineerde suikers. Eet een vetarm dieet, en kies low-suiker en caloriearme snacks.

Get Rid van vochtretentie

Slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en bepaalde medicijnen te verhogen vochtretentie. Behoud van een grote hoeveelheid vloeistoffen kan leiden tot een grotere maag. Maar gelukkig, het wegwerken van water gewicht is zo simpel als het drinken van meer vloeistoffen en actief blijven. Diuretica, water en cafeïne bevorderen van de verwijdering van overtollig water in het lichaam. Praat met uw arts over een diureticum, of een drankje acht glazen water per dag. Het verlagen van uw medicatie dosering kan ook verminderen water gewicht. En een verblijf fysiek actief stimuleert transpiratie en de vrijlating van overtollig vocht.