De initiële behandeling van astma in een spoedeisende hulp

Een astma-aanval is een potentieel levensbedreigende aandoening, en kan het nodig zijn in de afdeling spoedeisende hulp te behandelen. De artsen zullen uw conditie te beoordelen en geven je medicatie te helpen herstellen van de normale ademhaling.

Identificatie

Astma is een aandoening van de luchtwegen, waar de ontsteking en vernauwing piepende ademhaling, ademhalingsproblemen, hoesten, benauwdheid op de borst en kortademigheid kan veroorzaken.

Oorzaken

Astma wordt vaak veroorzaakt door allergenen die een astma aanval kan veroorzaken. Enkele veel voorkomende astma triggers zijn huidschilfers van huisdieren, het weer verandert, stof, oefening, pollen, en tabaksrook.

Emergency Symptomen

Sommige symptomen van een astma-aanval die dringende medische behandeling nodig zijn blauwachtige kleur van de lippen, extreme ademhalingsproblemen, snelle hartslag, angst als gevolg van ademhalingsproblemen, verwardheid, verminderde alertheid, en zweten.

Behandeling

Rescue medicijnen worden gebruikt in de afdeling spoedeisende hulp te helpen herstellen van de normale ademhaling. Deze medicijnen kunnen omvatten bronchodilatoren zoals albuterol of xopenex. Corticosteroïden zoals dexamethason kunnen worden gebruikt om ontsteking te verminderen.

overwegingen

Een ernstige astma-aanval kan een verblijf in het ziekenhuis, IV medicatie en zuurstof, gevolgd door regelmatige check-ups met uw arts nodig. Na de initiële behandeling, kan het noodzakelijk zijn om regelmatig preventieve medicijnen nieuwe aanvallen.