De grootte van Skydiving Parachutes

De grootte van Skydiving Parachutes

Skydiving is een materiaal-intensieve sport. Je hebt een jumpsuit, helm en - uiteraard - een parachute. De kap grootte van een skydiving parachute zal grotendeels bepalen hoe snel dalen zodra je springt van het vliegtuig. In het algemeen, hoe groter de luifel, hoe langzamer u dalen en de zachtere bestemmingspagina wordt.

Tandem

Als je leert om skydive, zult u waarschijnlijk gebruik maken van een tandem parachute die is ontworpen voor een student die naar een instructeur is bevestigd. De instructeur zal een hoofdparachute en een reserve parachute, die vergelijkbaar in omvang te hebben. Typisch, een tandem goot heeft een oppervlak van 350-500 vierkante voet. De parachute is rechthoekig van vorm.

Solo

Als je solo te springen, is de luifel grootte voor uw parachute op basis van uw exit gewicht, dat is je gewicht plus het gewicht van je spullen. Dit draagt ​​gewoonlijk 20 tot 25 pond. Echter, er is geen standaard formule voor het kiezen van een luifel grootte en verschillende fabrikanten zullen verschillende aanbevelingen voor de maximale uitgang gewicht van hun parachutes te hebben, ook al zijn ze even groot kunnen zijn. aanbevelingen van de fabrikant van de grootte variëren door de parachute ontwerp. Het is belangrijk om de aanbeveling van de fabrikant voor het maximale gewicht van de parachute te volgen.

Het is even belangrijk om uw expertise niveau overwegen - grotere parachutes dalen langzamer en zijn gemakkelijker te landingen met, nota skydiven instructeur Scott Miller in 2001 Skydiving tijdschriftartikel te maken. Als algemene vuistregel, als je krimpen, naar beneden één maat per keer, en maak een groot aantal sprongen met elke nieuwe grootte voordat je vooruitgang. Ook, niet te verwarren maximale gewicht voor een parachute luifel met aanbevolen gewicht. Een kap met een maximaal gewicht van 190 pond, bijvoorbeeld, kan worden gebruikt door een 130-pond persoon, maar geen 200-pond persoon.

Experts

Apparatuur die deskundige skydivers gebruiken is vaak kleiner en lichter dan de versnelling die nieuwere skydivers benutten. Expert skydivers gebruiken parachutes die variëren in grootte van 80 vierkante voet tot 200 vierkante voet. Nieuwkomers en ervaren duikers gebruiken parachute maten die gebaseerd zijn op het gewicht. Echter, sommige deskundigen gebruiken parachutes die klein zijn voor hun gewicht om een ​​snellere afdaling krijgen.

overwegingen

Canopy ontwerp zal een impact hebben op de manier waarop uw parachute presteert hebben. Twee parachutes met luifels van dezelfde omvang zal verschillend presteren als ze afwerking, draagvlakken of andere design elementen die verschillend zijn. De luifel vorm zullen de prestaties veranderen als goed, met semi-elliptische designs typisch die sneller reageren dan rechthoekige ontwerpen. het type weefsel kan ook een factor zijn.