De grondbeginselen van Firm Body Sculpting

De grondbeginselen van Firm Body Sculpting


Terug in 1979, een bedrijf genaamd de FIRM opende een lichaam beeldhouwen studio die vrij succesvol geworden en leidde tot een reeks van thuis dvd's voor hetzelfde doel. Op dat moment, lichaam beeldhouwen betekende hervormen je lichaam door middel van oefening. Nu de uitdrukking "lichaam beeldhouwen" is veel gebruikt en vaak geassocieerd met plastische chirurgie. Maar de basis van elke onderneming beeldhouwen programma dicteren dat u verheffen uw hartslag, voeren toning oefeningen, en goed eten. Als je dan wilt hulpmiddelen zoals liposuctie proberen, heb je de basis om succesvol te zijn.

cardiovasculaire oefening

Een deel van hervormen je lichaam is het wegwerken van vet. Volgens de American Council on Exercise, de enige manier om gewicht te verliezen is om een ​​calorie tekort creëren. Je moet meer calorieën verbranden dan je in. Een manier om dat te doen is door middel van cardiovasculaire oefening, zoals wandelen en fietsen. Any-lichaam beeldhouwen regime zal cardio-oefening vereisen. Het bedrag van het u doen hangt af van hoeveel gewicht je nodig hebt om te verliezen. Een lichaam beeldhouwen programma kan cardio intervallen te nemen tussen uw beeldhouwen ook beweegt. Verwacht overal van 20 minuten tot 60 of meer minuten per dag om stevige hervorming komen.

Eet goed

Volgens de American Council on Exercise, oefenen en goed eten is een meer effectieve combinatie voor het verliezen van gewicht dan een zonder het ander. Om goed te eten, de sleutel is om meer calorieën dan je nodig hebt niet verbruikt. Zorg er ook voor keuzes die energie leveren zonder overtollige calorieën. Volle granen, magere eiwitten zoals kip of vis, en groenten en fruit brandstof je lichaam voor de oefeningen die je moet doen.

uitrusting

Veel stukken of-body beeldhouwen apparatuur zijn in de markt. Als je ze wilt uitproberen, go for it; maar dure gereedschappen zijn niet nodig voor lichaam beeldhouwen volgens bodysculptinglessons.com. De push-up is een oefening die effectief armen en schouders tonen terwijl ook het versterken van uw kern. Veel lichaamsgewicht beweegt zich als een kraakpand of pull-up zijn ideaal voor het lichaam beeldhouwen. Tools als gewogen geneeskunde ballen, weerstand banden, stabiliteit ballen, ballet bars en dumbbells zijn hulpmiddelen, maar zijn niet absoluut noodzakelijk.

Total Body Oefeningen

Gewichtheffers uren werken verschillende spiergroepen. Voor lichaam beeldhouwen, oefeningen die meerdere spiergroepen tegelijk uitdagen zijn tijd efficiënt. Als je een muur zitten met een stabiliteit bal en toe te voegen in een biceps curl op hetzelfde moment, zult u ook armen en benen werken. Het doen jumping jacks tussen beeldhouwen oefeningen maakt gebruik van het hele lichaam, in tegenstelling tot een joggen op zijn plaats. Een ander voorbeeld van een total body oefening is een krab wandeling waarin u uw armen en benen te gebruiken om te bewegen over de vloer en de uitdaging triceps en beenspieren.

monster Workout

Een stevige lichaam beeldhouwen routine is twee tot drie keer per week uitgevoerd. Volgens musclesforwomen.com, over-training is een grote fout die je lichaam beeldhouwen inspanningen doet pijn. Warm-up voor 5 tot 10 minuten. Doe ten minste 20 minuten cardio voor, na of tussen je lichaam beeldhouwen beweegt. Doe dan 10 tot 15 herhalingen van deze oefeningen bijvoorbeeld: lunges met militaire persen; stabiliteit bal muur zit; Opdrukken; vogel-honden; glute bruggen; sumo squats met een halter; side planken; en kraakpanden.