De gezondste Soorten Melk

De gezondste Soorten Melk

Voor een betaalbare bron van eiwitten en nutriënten melk is altijd een goede keuze. Melk calcium, kalium, vitamine D en magnesium in het dieet verhogen. . De USDA beveelt aan dat u te consumeren 2-3 porties zuivel per dag. Echter, niet alle melk gelijk geschapen - en een aantal opties kunnen gezonder zijn dan andere.

Overweeg Fat Content

Als u probeert om minder calorieën consumeren, kiest vetvrije of vetarme melk opties. Vetvrije melk heeft 66 minder calorieën en 4 gram minder verzadigd vet per kop in vergelijking met volle melk. Kies een lager vetgehalte versies zeker als je meer dan een portie van een melk per dag drinken.

Keep it Plain

De gezondste Soorten Melk

Kinderen kunnen neigen naar gearomatiseerde melk, maar niet voor de voedingswaarde. Gearomatiseerde melk echt worden genoemd gezoete melk, omdat suiker is de belangrijkste toevoeging aan het product. Een 8-ounce pak melk met een smaakje heeft ongeveer 4 theelepels toegevoegde suiker. Gezondere keuzes zijn gewone varianten van melk die niet gearomatiseerd en beschikken alleen natuurlijk voorkomende suiker - lactose - gevonden in zuivelproducten.

Go Organic

De gezondste Soorten Melk

Door vee en dieet eisen, biologische melk biedt aanvullende voedingstoffen, zoals omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren spelen een belangrijke rol in de gezondheid van het oog. Een studie in het "Journal of PLoS ONE" toonde aan dat biologische melk bevat 63 procent meer omega-3 vetzuren dan conventioneel geproduceerde melk. De studie benadrukt echter dat vette vis zoals zalm biedt u aanzienlijk meer omega-3 vetzuren.

Plantaardige Opties

De gezondste Soorten Melk

Drink plantaardige melk, zoals amandelolie, soja, rijst en kokos, als je niet in staat zijn om lactose te verteren. Plantaardige melk kunnen voedingsstoffen vaak gevonden in zuivel melk leveren, soms in grotere hoeveelheden. Amandelmelk bevat 15 procent meer calcium dan magere zuivel melk. Ook, sojamelk bevat 5 procent meer vitamine D dan zuivel. Kies plantaardige rassen die worden aangeduid als ongezoet, omdat veel bevatten aroma's en toegevoegde suikers. Kijk voor kokosmelk in het koelvak; de ingeblikte versie is meer geconcentreerd en hoger in calorieën.